Merhaba tekel bayi işletiyorum ve bana veresiye yazdıran adamdan 55.000 TL'yi geri alamiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Tekel bayiinin borç verdiğini ilk defa görüyorum.
55 bin veresiyede durduran şey ne oldu hocam.
Erken fark etmiş 1 tık
Merhaba tekel bayi işletiyorum ve bana veresiye yazdıran adamdan 55.000 TL'yi geri alamiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Erken fark etmiş 1 tık![]()
Erken fark etmiş 1 tık![]()
Aç bir 70'lik iç. Forum trol kaynıyoraynen kardeşim esnafsın hele ki tekel işletiyorsun. İyi bilirim tekelcileri 55 bin veresiye verip burada çözüm arıyorsun. Gece gece hiç mi işiniz yok?
Aç bir 70'lik iç. Forum trol kaynıyoraynen kardeşim esnafsın hele ki tekel işletiyorsun. İyi bilirim tekelcileri 55 bin veresiye verip burada çözüm arıyorsun. Gece gece hiç mi işiniz yok?
Telefon kayıtlarına bakılırmı onu bilmiyorumİcraya verip alacağınızı yasal yollarla tahsil edebilirsiniz.
Faturalandırdınız mı? Veresiyeler telefonda mı yazıyor ?Telefon kayıtlarına bakılırmı onu bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.