Parasını Haketmediğini Düşündüğünüz Şeyler

Bence tişört. En kralini da alsan seneye eskimis oluyor. Kesinlikle cok para vermem.

10 seneden uzun suredir giydigim montlar var. Hala kaliteli ve saglam duruyor. O zamanlar iyi para vermistim, helal olsun. Ancak tisort konusunda hic parasini hak etmez pahali olanlari. Ilk basta ozel gunlerde giyersin, sonra biraz daha gundelik olur, sonra halisahaya giymeye baslarsin, sonrasinda da uykuda falan giyersin. En sonunda anne yer bezi yapar onu.

Saglam ayakkabi, bot, kaban, tornavida seti gibi mekanik yatirimlar bence en iyisi. Hayat boyu kullanirsin.

Ayrica bilgisayar kullanarak para kazaniyorsaniz bence profesyonel sisteme verilen para karsiligini veriyor. Stabil, sizi yari yolda birakmayacak bir donanim - yazilim ikilisine verilen para yari yolda birakmaz.

Son olarak da bence oyunlar parasinin hakkini veriyor. 600 saat Factorio oynamisim ben. Bazen saatlerce basindan kalmiyorum, sabah olmus farketmiyorum bile. 50 TL verdim yalnizca. Her sene cekilen 3. sinif komedi filmlerini sinemada izlemek icin o parayi vermek gerekiyor. 2 saat bile surmuyor film, 1 ay sonra unutuyorsun.
 
Türknet 25 kuruşluk hizmet bile veremiyor. Türk Telekom'dan 23 gündür Türknet'e geçiş işlemim yapılamadı rezillik diz boyu.
 
Bimde eskiden 1.50 tl olup şuan 1.90 olan patatesli ve ıspanaklı börekler
Türknet 25 kuruşluk hizmet bile veremiyor. Türk Telekom'dan 23 gündür Türknet'e geçiş işlemim yapılamadı rezillik diz boyu.
Geçmiş olsun hocam :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı