Parçalanmış ağ operasyonu bileti ne işe yarıyor?

Ne kadar puan toplarsan o kadar çok item veriyor, oyunun giriş kısmında zaten ne kadar puan topladığını görebiliyorsun.

Her itemin belli bir puanı var, giriş kısmında verilen görevleri yaparak puan toplayabilirsin.

Şahsen bileti almanı önermem, ben aldım fakat 52TL'ye değecek bir operasyon değil. O parayla beğendiğin skinleri alabilirsin veya kasa açarak şansını deneyebilirsin.

Konuyu ben de araştırdım. Anladığım kadarıyla bileti alınca görevleri yapma hakkı kazanılıyor. Yani görevleri yaptıkça itemler düşüyor. Kullanan kişiler karlı bir olay diye bahsediyor ama emin değilim.
@Arkham Kn1ght hocam sizce karlı mı ? Yani bileti alınca düşen itemler en azından bileyi amorti ediyor mu ?

@Obirmamut
Ben aslında ilk çıktığında ne olduğunu anlamıştım o yüzden almamıştım. 52 liraya düşünce alıp bir bakayım dedim. Pişman oldum.

Görevlerin yarısına geldim fakat amortiyi bırak 20TL zor ediyor çıkan itemlerin fiyatı. Çok kıt bir etkinlik olmuş. Ben tavsiye etmiyorum.

Ben yeni indirime girince 53 TL ye aldım 83. yıldızdayım aktif haftalardaki tüm görevleri yaptım çıkan eşyalardan kazancım 70 TL kalan haftalardan kazanacağım ortalama 30 - 50 TL arasında olacak bence avantajlı.
Ben yeni indirime girince 53 TL ye aldım 83. yıldızdayım aktif haftalardaki tüm görevleri yaptım çıkan eşyalardan kazancım 70 TL kalan haftalardan kazanacağım ortalama 30 - 50 TL arasında olacak bence avantajlı.

Not: Bana çıkan bu size daha az daha çok çıkar onu bilmem bilginize.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 196
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı