Parçaları Birleştirme Sorunu

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi formlar arkadaşlar. Benim bir problemim var şimdi ben parçaları aldım diyelim. Vatana sorduğumda hepsini buradan alırsanız eğer en yakın şubemizde kurulumunu yaparlar dediler ama benim hepsini oradan almaya niyetim yok daha ucuz siteler dururken. Bir çok kez kurulum videosu izledim ama yapabileceğimden emin değilim ayrıca malzemede yok yıldız tornavida falan buralarda bir bakkal amca dahi yok varda amcayı tanıyorum güvenilir biri değil bakınca anlayan birisinede benzemiyor zaten. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim ?

Toplayacagım sistem AMD FX 6300 Technopat sadece İntel toplamış videolarda bir fark olmaz değil mi ?

Almayı düşündüğün sistem hakkında görüş aldın mı? Yeni konu açarak almayı düşündüğün sistemi belirt, onu bir düşünelim.

Hayır onu kast etmedim yani amd ile intel anakartı olsun işlemci pini olsun işlemci fanı falan değişik şekilde takılıyor onun için sordum.

O durum kasana da bağlı biraz. Bende de FX-6300 mevcut ve işlemci fanı aşağıya bakıyor misal.

Ayrıca sorduğum soruya cevap alamadım

Parçaları birleştirmek,yanınızda biri olmasa bile kolaydır ama ben asıl bilgisayar kurulumundan(BIOS,sürücü yükleme vs.) korkulması gerektiğini düşünüyorum.

Bana böyle geliyor.

Evet bir konu açmıştım. Pek fazla cevap gelmemişti yeni konumu hemen açıyorum. Müsaitseniz etiket atıcam.

Ulaş orasıda var. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerekir ya biz şimdi köprüyü nasıl geçeceğimizi düşünelimde sonra ayıyla tanışırız.

BIOS güncelleme, elektrik kesintisi falan olmadığı sürece sıkıntı değil. Sürücüleri Windows 8 yüklüyor, ekran kartı güncellemek de bilinen bir şey. Sıkıntı çıkmaz o kısımda kolay kolay.

Konun kilitlendiğinden dolayı ben buraya yazmak zorundayım. Moderatöre konuyu kilitlediği için (!) teşekkürlerimi sunuyorum.
Topladığın sistem 1540TL ediyor. Ben bu sistemi biraz daha canlandırıp, güzel bir hale getirdim. Bilgine.

Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

351,34 TL

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

137,82 TL

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

130,25 TL

Powercolor R9 270X TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

524,10 TL

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

169,85 TL

THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA

191,34 TL

COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI 775/1155/1156&AM2/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

48,53 TL

Tutar1.553,23 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…