Parçaları Birleştirme Sorunu

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi formlar arkadaşlar. Benim bir problemim var şimdi ben parçaları aldım diyelim. Vatana sorduğumda hepsini buradan alırsanız eğer en yakın şubemizde kurulumunu yaparlar dediler ama benim hepsini oradan almaya niyetim yok daha ucuz siteler dururken. Bir çok kez kurulum videosu izledim ama yapabileceğimden emin değilim ayrıca malzemede yok yıldız tornavida falan buralarda bir bakkal amca dahi yok varda amcayı tanıyorum güvenilir biri değil bakınca anlayan birisinede benzemiyor zaten. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim ?

Parçaları birleştirmek,yanınızda biri olmasa bile kolaydır ama ben asıl bilgisayar kurulumundan(BIOS,sürücü yükleme vs.) korkulması gerektiğini düşünüyorum.
:matrix:
Bana böyle geliyor.:)

Evet bir konu açmıştım. Pek fazla cevap gelmemişti yeni konumu hemen açıyorum. Müsaitseniz etiket atıcam.

Ulaş orasıda var. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerekir ya biz şimdi köprüyü nasıl geçeceğimizi düşünelimde sonra ayıyla tanışırız. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı