Parçaları Birleştirme Sorunu

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi formlar arkadaşlar. Benim bir problemim var şimdi ben parçaları aldım diyelim. Vatana sorduğumda hepsini buradan alırsanız eğer en yakın şubemizde kurulumunu yaparlar dediler ama benim hepsini oradan almaya niyetim yok daha ucuz siteler dururken. Bir çok kez kurulum videosu izledim ama yapabileceğimden emin değilim ayrıca malzemede yok yıldız tornavida falan buralarda bir bakkal amca dahi yok varda amcayı tanıyorum güvenilir biri değil bakınca anlayan birisinede benzemiyor zaten. Ben bu sorunu nasıl halledebilirim ?

Şöyle halledebilirsin.

1- Yıldız tornavida edinebilirsin. Pahalı olmasa gerek :)
2- Kolay montaj yapılabilen bileşenleri en ucuz sitelerden kapıp, kendi elinle montajlayabilirsin. (HDD, RAM, işlemci, ekran kartı gibi.)
3- Technopat'ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin. %100 çözüm bu seçenek :)
Technopat - YouTube

• Hocam her ne kadar ellerinden yüzlerce sistem geçsede her sistemin başında, kutu açımında vs. zevk alıyorlardır merak etmeyin ;)
Kastım o değil ben montajı yaptırırken izledim adamı cidden de acıdım diyebilirim arı gibi çalışıyorlar aynı anda 3 iş birden yapıyor o adam zevkmiş falan hikaye adam bir anca bitirip evine gitmek istiyor :)

Aslında söyledikleriniz gayet mantıklı. O kutu açma zevkinin yerini zaten hiç biri tutamaz ama şu ana kartı oturtmak konusunda korkularım var ram ekran kartı hdd işlemci boş beleş şeyler. Şu an için 2 sıkıntım var 1. anakart 2. İşlemci fanı bunlar dışında o bağlantıları falan bire bir kopya ile videolar yardımı sayesinde halledebilirim sanırım ama her türlü bir korku oluyor insanın içinde. :D

Anakartı yerine oturtmak biraz zor oluyor, doğru. Korkmayıp aynı zamanda dikkatli olursanız, birinin de yardımıyla, yapılabiliyor. İşlemci fanı da stok fan ise çok kolay zaten. Diğer fanlar da zor değil öyle gördüğüm kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı