OsoSploits
Hectopat
Bilgisayara dualboot ile Ubuntu ve Windows kurdum Ubuntu'nun grup calismadigi icin BIOS'tan uste alarak giriyordum, şu an flash bellek ile Pardus kuracağım 3. diske ancak gorseldeki şey çıkıyor USB'yi baslatinca.
Bilgisayara dualboot ile Ubuntu ve Windows kurdum Ubuntu'nun grup calismadigi icin BIOS'tan uste alarak giriyordum, şu an flash bellek ile Pardus kuracağım 3. diske ancak gorseldeki şey çıkıyor USB'yi baslatinca.
Çalıştı, teşekkürler!Büyük ihtimalle ISO dosyasında kusur var. Rufus değil etcher kullanın. Rufus bazen böyle sorunlara sebep olabiliyor.
Büyük ihtimalle ISO dosyasında kusur var. Rufus değil etcher kullanın. Rufus bazen böyle sorunlara sebep olabiliyor.
Etchera Pardus'u yazdıktan sonra peki Pardus'u nasıl kurabilirim? Bilen varsa cevaplayabilir mi? Kafam biraz karıştı da.
Rona ben balenaEtcher'la yazdım Pardus'u, ama şimdi kurulumu nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir de hiçbir Disk'e falan da yazılmadı, yardımcı olursan sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.