Pardus akıllı tahtaya Windows 10 kurmak

Başarıların için tebrik eder devamını dilerim. İşletim sistemi kurabilecek yeteneğe sahip olabilirsin ama sorumluluk başka bir şey. Öğrencilerin yapması uygun değil, müdür yardımcısı demişse ona bir şey diyemem. Windows kurduğunuz zaman lisans işini ne yapacaksınız? Korsan yazılım bulundurulmaması lazım o aletlerde, bir gün teftiş edildiğinde sorumlusu BTR olur.

Üniversitelerde vs. Windows 10 Education anahtarları var. Müdür onlardan temin edebilir. Veya deneme sürümünde devam ederiz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

@Turkish Kebab konuyu uyandırmak gibi olacak ama hocam kurdunuz mu Windows 10'u bir de herhangi bir ayrı imaj dosyası var mı yoksa direk Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz teşekkürler.

@Turkish Kebab konuyu uyandırmak gibi olacak ama hocam kurdunuz mu Windows 10'u bir de herhangi bir ayrı imaj dosyası var mı yoksa direk Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz teşekkürler.
Okul idaresinden bios kilit şifresini öğrenip kurdum. Normal Windows 10 kurar gibi USB hazırladım ve formatı tamamladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…