Pardus akıllı tahtaya Windows 10 kurmak

1.'si Müdür Yardımcımızdan izin aldım.
2.'si Türkiye Teknoloji Takımı üyesiyim ve 1 Teknofest biyoteknoloji 2.liğim var. Anlayacağınız konu hakkında yeterli bilgiye sahibim.

Pardus'ta neredeyse hiçbir şey yapılmıyor. Ayrıca telefonu 1M ilerletince interneti kesiyor. Devlet bir şeyler yapmış ama...
Başarıların için tebrik eder devamını dilerim. İşletim sistemi kurabilecek yeteneğe sahip olabilirsin ama sorumluluk başka bir şey. Öğrencilerin yapması uygun değil, müdür yardımcısı demişse ona bir şey diyemem. Windows kurduğunuz zaman lisans işini ne yapacaksınız? Korsan yazılım bulundurulmaması lazım o aletlerde, bir gün teftiş edildiğinde sorumlusu BTR olur.

Başarıların için tebrik eder devamını dilerim. İşletim sistemi kurabilecek yeteneğe sahip olabilirsin ama sorumluluk başka bir şey. Öğrencilerin yapması uygun değil, müdür yardımcısı demişse ona bir şey diyemem. Windows kurduğunuz zaman lisans işini ne yapacaksınız? Korsan yazılım bulundurulmaması lazım o aletlerde, bir gün teftiş edildiğinde sorumlusu BTR olur.
Üniversitelerde vs. Windows 10 Education anahtarları var. Müdür onlardan temin edebilir. Veya deneme sürümünde devam ederiz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı