Pardus kullanmis ya da kullanan üye var mi?

Makaleler
23
Türk isletim sistemi pardus vardi zamaninda, bayagi reklamini yapip sisirmislerdi...
Frmtr'ler, r10 gibi sitelerin milliyetcilik damarlarini kabartmis ve öve öve bitiremiyorlardi sistemi.

Kulllanan ya da kullanmis olan üyemiz var midir? Menmuniyet dereceniz nedir bu isletim sisteminden?

Burada pardus'u konusuyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
O ne işe yarıyor anlamadım. Biz hepsini denedik en iyisi ubuntu. 10 üzerinden 2. İşletim sistemi bile sayılmaz o. Ubuntu candır gerisi heyecandır.
Sloganımız bile var; Ubuntu beleştir, indir yazdır yerleştir.

Ben de Pardus kullandım. Ömrümde gördüğüm en kötü Linux dağıtımı ve en kötü işletim sistemi diyebilirim.

Mesela ASUS USB-N14 Wireless kartını çalıştıramadım.
Sonra Pardus 2013 kuracaksanız şifre ve kullanıcı adı istiyor.

Hep kurmak istemiştim. Kurduktan sonra kendimi kötü durumda gibi düşündüm.

Yaklaşık 1 hafta kullandım.Bırakma sebebim ise 3g usb stick ve 3g usb modem lerin hiç birini desteklemiyor.Bu sorun için geceleri uykusuz kaldım ama bi faydası olmadı. Bitek pisi linux destekliyor 3g modemleri oda kopup duruyor bağlantısı.

Ne diyorsunuz siz agalar? Pardus un devamı olan Pisi GNU/Linux ın yapımcıları ile de görüştüm ve kullanıyorum, çatır çatır çalışıyor, sıkıntısı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı