Her parfüm herkeste aynı etkiyi göstermez hocam. Her insanın teninde her parfüm kokmaz, aynı parfümü bir arkadaşınız sıktığında saatlerce kokar ama sizde 1 saat sonra yok olabilir. Kalıcılıktan ziyade her parfüm herkeste o büyülü kokusunu da ortaya çıkarmaz.
Teninizde hangi kokuların koktuğunu keşfetmeniz gerekiyor, mesela benim tenimde çiçekli kokular hiç kokmazken odun, deri ve baharat çok kokuyor. Bunu deneye deneye öğrendim.
Burberry london kullanıyorum ben sonbahar ve kış aylarında, bu parfüm bende bayağı güzel kokuyor baharatlı olduğu için. Parfümdeki notaların hepsini çıkartabiliyorum sıktığımda, özellikle tarçını hele. Bu parfümü bir gün arkadaşlarla otururken yanımda ki bir arkadaşıma sıkıp denedik, çocukta parfüm neredeyse hiç kokmadı ve kısa bir süre sonra kayboldu mesela, o arkadaşımda baharat yerine çiçekli kokular kokuyor çünkü.
Bende senin gibi sıktığım parfümlerin hiç kokmamasından şikayetçiydim, parfümler hakkında bilgi sahibi oldukça yanlış parfümleri kullandığımı anladım. Tenine uygun parfüm seçtiğin sürece çoğu parfümü rahatlıkla kokutursun.
Hocam İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?