Parfüm önerisi

OtObOt

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Bana kalıcılığı iyi fresh bir yaz kokusu lazım ama herkeste de olmayan bir koku. Birazcık araştırdım king almayı düşünüyorum. Bir de EDP'si mi EDT'si mi hangisini almalıyım? Ona göre öneri ve soruma cevap verecek biri olursa sevinirim THX (kalıcılık önemli ).

Artı olarak JPG'Le Male parfum almayı dusunuyorum siyah olan. Önerir misiniz? Bir de onun Elixir'i var hangisi daha iyi?

Bütçe konusunda çok fazla sıkıntı yok ama çok da pahalı olmamalı. Piyasadaki çoğu parfüm gibi ortalama bir bütçe diyeyim yani.

Yazlık bakıyorsan Le Male Elixir daha çok kış için kullanılan bir parfüm. Çok bilinmeyen yazlık parfüm çok bilmiyorum ama Mancera Cedrat Boise, Xerjoff Torino 21, JPG Le Beau Le Parfum, Louis Vuitton Imagination önerebilirim.

Nishane Wulong cha, Parfum de marly galloway, Xerjoff erba gold, Lv pasific chill ama imag daha guzel bence tabi imagination alacagina o paraya cok daha iyi parfumler alabilirsin

Not:kendi parfumlerimi genelde beymen veya sephora gibi yerlerdense instadan koku guncesi denen bir yerden aliyorum oneririm strong w you intensly mesela 5.500 sephorada ama burda 2.800 gibi bir fiyata satiliyor tabiki alip almamak senin kararin

Nishane Wulong cha, Parfum de marly galloway, Xerjoff erba gold, Lv pasific chill ama imag daha guzel bence tabi imagination alacagina o paraya cok daha iyi parfumler alabilirsin

Not:kendi parfumlerimi genelde beymen veya sephora gibi yerlerdense instadan koku guncesi denen bir yerden aliyorum oneririm strong w you intensly mesela 5.500 sephorada ama burda 2.800 gibi bir fiyata satiliyor tabiki alip almamak senin kararin
Ha bir de Amouga reflection da guzeldir eger cok butcem yok dersen dylan blue de fp olarak bayagi guzel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı