Parfüm önerisi

Hears

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar parfüm alacağım gündelik ve özel günler olmak üzere. Gündelik olarak Versace Eros düşünüyorum ancak özel günler için Stronger with you Intensely, Stronger with you Absolutely ya da Jean Paul Gaultier Scandal düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim ve öneriniz var mı?

Arkadaşlar parfüm alacağım gündelik ve özel günler olmak üzere. Gündelik olarak Versace Eros düşünüyorum ancak özel günler için Stronger with you Intensely, Stronger with you Absolutely ya da Jean Paul Gaultier Scandal düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim ve öneriniz var mı?
Bana sorarsanız hiçbiri bu kokular özellikle versace herkes gibi kokuyor,bunun yerine daha az kişilerde olan niş parfümler bakmanız daha doğru olur,hem sizin için hemde daha kaliteli koku için,net bütçeniz var ise birkaç öneri yapabilirim.

Günlük olarak ysl myself veya y olabilir.

Gündelik;
Acqua Di Parma Colonia Essenza
Tom Ford Fleur Portofino veya Neroli Portofino
Versace Men Eau Fraiche
Louis Vuitton L'İmmensite veya Pacific Chill
Creed Viking
Creed Absolu Aventus
Mancera Cedrat Boise ve French Riveira

Özel Günler;
Tom Ford Noir de Noir veya Tuscan Leather
La Nuit De L'Homme
Armani Code Absolu
Uomo İntense
Gentleman Reserve Prive
İnitio Side Effect
MFK Baccarat Rouge 540 veya Extrait de Parfum

Sizin yerinizde olsam;
Gündelik Pacific Chill ya da Colonia Essenza
Özel Günler Side Effect ya da Uomo İntense

Bütçe belirtirseniz arap klonlarını da verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı