Paris'in Şişirilmiş Bir Balon Olması

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 9.448
Yurtdışına çıkmak daha nasip olmadı ama Avrupa ilgimi hiç çekmiyor. Asya ülkeleri daha cazip geliyor. En çok Singapur, Malezya ve Japonya'ya gitmek istiyorum. Önümüzdeki seneler için planlarım var ama tabi döviz kurları çok yükselmezse. Avrupa'da başka güzel şehirler de var. Mesela Brugge ve Prag'a gitmek isterdim.

Fransa'da az da olsa Fransızca konuşmanız gerekiyor bir zahmet konuşun.

@18401 Je me demande, est-ce que tu sais français? Je suis sûr que tu détestes Jira à cause d'une chose (je ne sais pas pourquoi) et tu cherches des causes pour te disputer avec lui. La haine n'est pas une bonne chose, elle crée l'hostilité et l'hostilité cause des combats inutiles. Tu devrais (en fait tu dois) apprendre respecter les idées d'autre. S'il n'aime pas Paris, il n'y a pas de chose à faire. Malgré je n'aime pas Paris, j'aime des autre villes en France comme Nice et Bordeaux. Elles sont très belles pour moi. Réponds-moi en français sans Google Translate si tu peux.

Söyleyeyim, Google Translate ile bakarsan yanlış çeviri görürsün, çevirisi çok kötü. Başkaları için dediğin şeyi bakalım kendin yapabiliyor musun merak ettim. Paris'i bu kadar savunduğuna göre gitmiş olmalısın, eh gitmiş olduğuna göre de Fransızca konuşabiliyor olman lazım. Söylediğin şeyden bunu anlıyorum. Eğer gitmediğin halde bu kadar savunuyorsan da burada Jira ile ilgili bir sorunun var ve laf etmek için bahane arıyorsun demektir.

Paris'in müzelerini ve tarihi yerlerini görmek için gitmek normal çünkü inanılmaz sayıda imkan sunuyor bu konuda. Şahsi fikrim, güzel şehir görmek istiyorsanız Floransa, Roma, Madrid, Nice, Bern, Münih ve Edinburgh gibi şehirleri düşünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca herkesin bir şehri sevmesi zorunlu mu? Paris'i beğenmeyen tip başka neyi beğenir ki demek ne demek?

Son düzenleme:
Yurtdışına çıkmak daha nasip olmadı ama Avrupa ilgimi hiç çekmiyor. Asya ülkeleri daha cazip geliyor. En çok Singapur, Malezya ve Japonya'ya gitmek istiyorum. Önümüzdeki seneler için planlarım var ama tabi döviz kurları çok yükselmezse. Avrupa'da başka güzel şehirler de var. Mesela Brugge ve Prag'a gitmek isterdim.
Ortadoğu ülkeleri de güzel Lübnan, Ürdün gibi. Benim sıradaki destinasyonum Filistin.

Ülke olarak Türkiye. Tüm şehirleri güzeldir.

Milliyetçiliğin tavan yapmış hâli. Düzce güzel değil mesela. Benim gibi kendi şehri hakkında bunu söyleyebilecek çok insan biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı