Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 17 Ekim 2020 #61 altinordulu1337 dedi: Tanışmama gerek yok. İzlanda ve İskandinav ülkeleri buna örnek zaten. Hepsi Ateist veya Deist. Ama kime karışıyorlar? Gül gibi geçinip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sen bu kafayla devam et.
altinordulu1337 dedi: Tanışmama gerek yok. İzlanda ve İskandinav ülkeleri buna örnek zaten. Hepsi Ateist veya Deist. Ama kime karışıyorlar? Gül gibi geçinip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sen bu kafayla devam et.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.850 Çözümler 3 Yer Losgar 17 Ekim 2020 #62 altinordulu1337 dedi: Tanışmama gerek yok. İzlanda ve İskandinav ülkeleri buna örnek zaten. Hepsi Ateist veya Deist. Ama kime karışıyorlar? Gül gibi geçinip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebini ateist veya deist olmalarına bağlıyorsan bu sohbete daha fazla devam etmeyeceğim.
altinordulu1337 dedi: Tanışmama gerek yok. İzlanda ve İskandinav ülkeleri buna örnek zaten. Hepsi Ateist veya Deist. Ama kime karışıyorlar? Gül gibi geçinip gidiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebini ateist veya deist olmalarına bağlıyorsan bu sohbete daha fazla devam etmeyeceğim.
altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #63 Hortozazi dedi: Peki hocam sen bu kafayla devam et. Genişletmek için tıkla... Bana laf atacağınıza sizin de görüşlerinizi görelim. Demek doğru söylüyorum ki anca laf atmasını biliyorsunuz. Evet bu kafayla devam edeceğim.
Hortozazi dedi: Peki hocam sen bu kafayla devam et. Genişletmek için tıkla... Bana laf atacağınıza sizin de görüşlerinizi görelim. Demek doğru söylüyorum ki anca laf atmasını biliyorsunuz. Evet bu kafayla devam edeceğim.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 17 Ekim 2020 #64 @İbrahim Çağatay kendisine gerekli işlem yapıldı.