Paris'te öğretmen başı kesilerek öldürüldü

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.092
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu onların hatası mı? Müslüman ülkelerin beceriksizliği. Kimisi Amerika'nın köpeği, kimisi İngiltere'nin. Bu algının önüne geçemiyorlar. Bu algıyı onların önüne altın tepsi ile sunuyorlar. Görüyoruz Filistin'in, Suriye'nin halini. Adam akıllı birlik olup, bir şey yapamıyorlar. Arıkan ve Doğu Türkistan'ın hali de ortada. Ne Türk, nede Arap devletlerinden bir halt olmaz bu tür konularda. Bazıları Müslüman diye geçinip, saraylarda oturuyor ve bu tipleri destekleyen Müslümanım diye geçinen adamlar var. ;)
Sen bu kafayla devam et çok güzel evet.

Sen bu kafayla devam et çok güzel evet.

Doğrular acıdır kardeşim. Amacım Müslümanlığı kötülemek falan değil. Her şey apaçık orta da. Yıllardan beri kendisini ezdiriyor Müslümanlar. Sosyal medya da ona buna lanet okuması değil o iş. Destek verdiğin hükümete bakacaksın ilk önce. Bu direkt olarak Türkiye'nin başındakilere gönderme değil, geneldir. Hemen yanlış anlaşılmasın.

Doğrular acıdır kardeşim. Amacım müslümanlığı kötülemek falan değil. Her şey apaçık orta da. Yıllardan beri kendisini ezdiriyor müslümanlar. Sosyal medya da ona buna lanet okuması değil o iş. Destek verdiğin hükümete bakacaksın ilk önce. Bu direkt olarak Türkiye'nin başındakilere gönderme değil, geneldir. Hemen yanlış anlaşılmasın.

Bir konuda haklısın.

Kesinlikle.

Dünyan'ın başına gelen en büyük felaket dinlerdir. Tarih'te savaşların çoğu dahil dinler yüzünden oldu. İnsanlar öldü, yaşamlarını kısıtladılar.
Hayır, savaşlar insanların bitmek bilmez açgözlülüğü yüzünden olmuştur.

Herkes neden dine suç atıyor anlamış değilim.

Dine suç atılmıyor. Benden önce ki mesajları okumadım ama ben genel olarak dinler yüzünden bu haldeyiz dedim. Dinler çıktığından beri insanlık bu konular üzerinden bir birini yiyor. Ben Deisttim ama bu durum başka insanların görüşlerine saygısızlık ettiğimi göstermez. Sırf Müslümanlara kızgın olduğum için yazdım hep. Kendilerini küçük düşürüyorlar, her konu da. Ne adam akıllı birlik olup, Avrupa'nın veya Amerika'nın ve hatta Çin'in ağzına payını veriyorlar nede birlik olup, kendi içlerinde barışı sağlayabiliyorlar. Teknolojiyi bile 100 yıl geriden takip ediyorlar. Hep geri kafalılar. Yine söylüyorum maksat halklara laf etmek değil, bu kafa da ki hükümetlere destek verenleredir. Yoksa her ülke de aklı başında olan adam var. Sosyal medya, mitingler ile lanetler okunarak, bu iş hallolsaydı, 50 yıl önce olurdu. 50 yıldır bitmedi bu mitingler, lanet okumalar. Yok Allah bilir, yok Allah yapar. Yok Allah şöyle, böyle. ALLAH sana o aklı boşuna mı verdi peki? Her şeyi ALLAH yapacaksa?

Herkesin kendi seçimi olduğu doğru ama ister kabul edin, ister etmeyin. Ateistler veya Deistler, diğer dinlere mensup olan insanlardan kat ve kat daha iyi insanlar. ;)

Ne ara tanıştın hepsiyle😀Sanki bütün dine inanan insanları ve Ateist-Deistleri tanıyor gibi konuşmuşsun. Bunun dini inançla alakası olduğunu sanmıyorum.

Ne ara tanıştın hepsiyle😀Sanki bütün dine inanan insanları ve Ateist-Deistleri tanıyor gibi konuşmuşsun. Bunun dini inançla alakası olduğunu sanmıyorum.

Tanışmama gerek yok. İzlanda ve İskandinav ülkeleri buna örnek zaten. Hepsi Ateist veya Deist. Ama kime karışıyorlar? Gül gibi geçinip gidiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı