Bilmiyorum. Sence çalışılmalı mı?Yaşı 14 diye 4500 vermesi az bence kardeşim 15 16 yaşında asgari ücreten fazla alıyor.
Hocam sen 14 yaşında birisine asgari ücret verir misin?
Ya sen 14 yaşında daha işi doğru düzgün bile bile bilmeyen çocuğa günlük 250-300 tl mi vereceksin?Ben sana günlük 150 TL vereyim çalışma, nasıl fikir? Harbi Afgan misin hocam, o paraya çalışılır mı bu devirde?
Bilmiyorum. Sence çalışılmalı mı?
Hocam sen 14 yaşında birisine asgari ücret verir misin?
Pazar günü tatil oluyor sormayı denerim.Benden sana tavsiye bak git tanıdığın varsa veya yakınlarda bir tane kuyumcuda çalış 4500'den fazla verir işi öğrenirsin usta olursun ileride güzel para alırsın.
Ya sen 14 yaşında daha işi doğru düzgün bile bile bilmeyen çocuğa günlük 250-300 TL mi vereceksin?
Gerçekten beynim durdu diyebilirim. Şimdi berbere gitsem 14 saat çalışırım günde 50 tl alırım. Başka iş de yok bizim buralarda.Sana günlük 150TL verecekler ve sağlığından olacaksın iyi düşün.
Sadece okul tekrar açılana kadar devam edeceğim. Belki 2. ayda çıkarım.Yaptığın hamamlık bunlar ileride seni eşek gibi çalıştırırlar ilk günden yordular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.