Parmağıma kızgın yağ geldi

qhell0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yemek yaparken elime yağ sıçradı, sonra soydum çok az. Sonra elimi bir 25 dk soğuk suda tuttum. Evde yanık kremi yok. Hala acıyor. Ne yapmalıyım? Sonrasında ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir şey yapmana gerek yok geçmiş olsun krem bulup sürersen iyi olur teramicyin sanırım böyle yazılıyor ve hametan.

Merhaba. Yemek yaparken elime yağ sıçradı, sonra soydum çok az. Sonra elimi bir 25 dk soğuk suda tuttum. Evde yanık kremi yok. Hala acıyor. Ne yapmalıyım? Sonrasında ne olacak?

Aloe vera varsa içini alıp kaşıkla yarana sür çok iyi geliyor+ olarak elinin yanan kısmında baloncuk çıkarsa sakın patlatma dokunma yara izi kalır.

Online tedavi için yağ modelini ve parmağınızdaki yanığın ısı derecesini atmanız lazım.

İskelet sisteminizde bir sakatlık yoksa, hemen bir koşu en yakın eczaneden krem temin edebilirsiniz.

Yanık kremi mi? elime erimiş şekerli kavrulmuş un geldi yanık kremini geç sadece 5 dakika buz tuttum su topladı geçti abartmanıza gerek yok bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı