Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

Stok skatesleri çıkartırken hasar vermeden çıkarın, olası garanti durumunda geri takarsınız direkt. Güzel ürün hocam, güle güle kullanın şimdiden. 😊
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için, mağazadan alma fırsatım olduğunu görunce yalan yok DA V3 Pro dan da, Leviathan dan da vazgeçtim :D Mchose mouselarının övüldüğünü çok görmüştüm, fakat bu modelin incelemesi neredeyse yok garip şekilde. Tam F/P canavarı çıktı.

Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için, mağazadan alma fırsatım olduğunu görunce yalan yok DA V3 Pro dan da, Leviathan dan da vazgeçtim :D Mchose mouselarının övüldüğünü çok görmüştüm, fakat bu modelin incelemesi neredeyse yok garip şekilde. Tam F/P canavarı çıktı.
Hocam mağazalarında mchose gibi markalar için teşhir ürünleri var mıydı oraya gidenlerin denemesi için?

Hocam mağazalarında mchose gibi markalar için outlet ürünleri var mıydı oraya gidenlerin denemesi için?
Yok hocam, mchose veya başka markaların teşhir ürünleri yok, biraz da gelmişken göz attım ama maalesef. Düşündüğünüz bir model falan varsa bence arayıp sorun kuytudan köşeden çıkarırlar bence.

Yok hocam, mchose veya başka markaların teşhir ürünleri yok, biraz da gelmişken göz attım ama maalesef. Düşündüğünüz bir model falan varsa bence arayıp sorun kuytudan köşeden çıkarırlar bence.
Teşekkürler hocam bilgi için. Bazen soran kişiler oluyor çünkü, onları da aydınlatırız diye sormuştum.

Teşekkürler hocam bilgi için. Bazen soran kişiler oluyor çünkü, onları da aydınlatırız diye sormuştum.
Anladım hocam iyi yaptınız sorarak ama yoktu maalesef teşhir mouse. Arayarak sordum ilk başta dedim ki bu model elinizde var mı diye, var dediler akşama doğru tekrar arayın stoğun olup olmadığını öğrenmek için. Tamam diyip akşama doğru tekrar aradım, bu sefer de ek olarak sizin de dediğiniz gibi teşhir var mı diye sordum yok dedi, diğer mouselar için de teşhir yok dedi temsilci arkadaş.

Hocalarım bugün 8K testi yaptım ve cidden şaşırdım, Razer'ın polling rate test uygulamasında denedim.

İlk testte ayarlarım bu şekilde
1767460064542.png

Sonuç ise
1767460102945.png

Biraz daha uğraşsam 8K'yı alırdım büyük ihtimal ama zaten bu aralık da 8K sayılıyor. Bu "Extreme" yani bataryayı en çok tüketen ve en iyi performansı aldığımız mod.

İkinci test ise daha enteresan, "Performance" yani en düşük güç tüketimli modda bile aynı sonucu aldım.
İkinci test ayarlarım
1767460188232.png

İkinci test sonuçları
1767460248971.png

Biliyorum 8Khz absürt ama en azından deneyip paylaşmak istedim mutlaka işine yarayacak arkadaşlar vardır. Bu arada bu performansı, uzatma kablosunu kasanın arkasına bağlayıp masanın üstüne çıkardım (mouse'a yaklaşık 30 35cm uzakta rahatsız etmiyor) ve mouse'un dongle'ını da kutudan çıkan diğer ufak dikdörtgen aparata taktım üstünde mchose yazıyor, yanılmıyorsam sinyal arttırıcı kendisi. Firmware'de son sürüme güncelledim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
@Xergeon Benim son önerilerim buradaki 3 ü olur.

Eki Görüntüle 2634339
Leviathan ve M7 Ultra yakın boyutlarda ürünler, Leviathanın arkası bir tık daha uzun sadece. SC900 ikisinden de büyük ve hafif ergonomik şekle sahip bir model. İçine artık hangisi sinerse onu çekersin hocam.

Bu arada almayacak olsan bile gaming gen mağazasına gitmeye vaktin olursa bir uğrayıp oradaki modelleri test etmeni tavsiye ederim, kafana daha çok oturur. Tabi gitmeden önce arayıp sorman daha iyi olur gelip kullanma şansım var mı diye.
konudan bağımsız burada mouseları karşılaştırdığınız uygulamanın adı nedir acaba

Teşekkür ederim hocam. Ben de mouse bakıyordum şans eseri konuya denk geldim baştan sona okudum konuyu bilgili birine benziyorsunuz fareler hakkında. Şu an DeathAdder V2 kullanıyorum fakat yan tarafındaki yumuşak plasikler eridi artık parmağımın şeklini aldı. Yeni bir mosue önerebilir misiniz? Palm şeklinde tutuyorum genellikle yaklaşık 0.3m yukarı kaldırıyorum parmaklarımı o şekilde. Kablolu kablosuz fark etmez. Var mıdır öneriniz.

Teşekkür ederim hocam. Ben de mouse bakıyordum şans eseri konuya denk geldim baştan sona okudum konuyu bilgili birine benziyorsunuz fareler hakkında. Şu an DeathAdder V2 kullanıyorum fakat yan tarafındaki yumuşak plasikler eridi artık parmağımın şeklini aldı. Yeni bir mosue önerebilir misiniz? Palm şeklinde tutuyorum genellikle yaklaşık 0.3m yukarı kaldırıyorum parmaklarımı o şekilde. Kablolu kablosuz fark etmez. Var mıdır öneriniz.

Bütçe belirtip konu açın hocam, burası kirlenmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı