- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, çalışmaya başlama süremden bayagi gecti ve su an en az kitabin yarisini bitirmem gerekiyordu ancak bir takim sorunlar yuzunden hiç istekli olamadim ve her şey batti. Son 2 gundur tekrar calisiyorum ve carpmayi, bolmeyi de ogrendim toplam 4 islem ogrenmis oldum nasıl yapildigini, kurallarini.
Ancak carpim tablosunu ezbere ogrenemedim, videolar izledim, tekrar ettim ama olmuyor disleksim mi var bilmiyorum artik beyin almiyor. Ben de boyle bir yontem buldum, 5'ten yukarisina ise yariyor. Bu yontem, mantikli mi?
Bu yontem, her seferinde ayni seyi yapmak (sesli okumak, yazmak), yerine ezberlemeye gecer mi? Sonucta ezberlemek icin surekli carpma yapmak gerekiyor.
Ancak carpim tablosunu ezbere ogrenemedim, videolar izledim, tekrar ettim ama olmuyor disleksim mi var bilmiyorum artik beyin almiyor. Ben de boyle bir yontem buldum, 5'ten yukarisina ise yariyor. Bu yontem, mantikli mi?
Bu yontem, her seferinde ayni seyi yapmak (sesli okumak, yazmak), yerine ezberlemeye gecer mi? Sonucta ezberlemek icin surekli carpma yapmak gerekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: