Ama fark ettiğim yerde çıkarmam imkansızdı.Orucun bozulmuş. Çünkü fark ettiğin halde çıkarmamışsın.
Ama fark ettiğim yerde çıkarmam imkansızdı.Orucun bozulmuş. Çünkü fark ettiğin halde çıkarmamışsın.
Emin misin? O anda durup tükürsen çıkardı.Ama fark ettiğim yerde çıkarmam imkansızdı.
Boğazımdan geçerken fark ettim yani tam yuttuğumda.Emin misin? O anda durup tükürsen çıkardı.
Bozulmamış o zaman. Sorun yok.Ya olayı tam olarak izah edeyim parmağımda bir deri vardı. Onu ağzımla kopardım fakat tükürdüm çıkmadı bir türlü sonra bende bir yutkundum o an tam yuttum mu emin değilim.
Boğazımdan geçerken fark ettim yani tam yuttuğumda.
Dikkat etmeliydiniz. Tırnağınızla da koparabilirdiniz.
Yine de orucunuzu bozmayın tekrar.
Durumu mesajlarda izah ettim peki bozulmuş mudur?Dikkat etmeliydiniz. Tırnağınızla da koparabilirdiniz.
Yine de orucunuzu bozmayın tekrar.
Oruç tutmanın amacı nefsine hakim olmak ve aç olanlara empati kurmaktır. Deriyi yuttuğunda beslenmediğin için orucu bozmaz. Eğer beslenme işlemi yaparsan oruç bozulur.Parmağımdaki soyulmuş deriyi kopardım ve yuttum fakat amacım deriyi oradan koparmaktı. Deri yeme huyuna sahip değilim. Deri ağzıma girince onu yuttum. Orucum bozulur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.