Parolapara güvenilir midir?

klorius

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba Parolapara'ya kayıt oldum cashback kullandım, sonra Şikayetvar'a bakayım dedim tedirgin oldum. Hesabımı kapatmak için müşteri hizmetleriyle görüştüm benden ikametgâh, kimlik ön arka yüzü, kimlikle birlikte selfie istedi. Başka bir bankada yüklü param var herhangi bir şey olur mu? Başıma bir şey gelir mi?

Çok fazla insan kampannyasını kullandı birşey olacağını zannetmem. Ayrıca bana şikayetver mantıksız geliyor biraz, sonucta tek amacı sıkayet.

Müşteri Hizmetleri verilen belgelerin ve bilgilerin imha edileceğini söylüyor. Hesabı kapatmak için bu bilgileri versem sıkıntı olur mu.

Merhaba Parolapara'ya kayıt oldum cashback kullandım, sonra Şikayetvar'a bakayım dedim tedirgin oldum. Hesabımı kapatmak için müşteri hizmetleriyle görüştüm benden ikametgâh, kimlik ön arka yüzü, kimlikle birlikte selfie istedi. Başka bir bankada yüklü param var herhangi bir şey olur mu? Başıma bir şey gelir mi?
Hocam bende kapatmak istiyorum istenilen bilgileri yaptınız mı yaptıysanız hesabınız kapandı mı acil cevap verin lütfen çok önemli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı