Hocam Kablosuz ayarlarına gelin.
Kanal da düzgün. Kablosuz Gelişmiş kısmına gelir misiniz?Eki Görüntüle 950205
Şifre var ama ben gözükmesin diye sildim.
Kanal da düzgün. Kablosuz Gelişmiş kısmına gelir misiniz?
Bu arada diğer Wi-Fi ağlarını görüp sizinkini görmemesi de çok ilginç bu durumda. Neyse bir devam edelim.
Daha farklı bir durum var. Vaka ilgimi çekti. Biraz araştırma yapıp sizi bilgilendiririm. Gerçekten diğer tüm ağları görüyor mu? Bir Restart atın bence.
Attım. Sağ tık yapıp etkisizleştirip sonra tekrar etkinleştirdim yine olmadı.Daha farklı bir durum var. Vaka ilgimi çekti. Biraz araştırma yapıp sizi bilgilendiririm. Gerçekten diğer tüm ağları görüyor mu? Bir Restart atın bence.
Diğer ağlardan birine bağlanıp o ağların kablosuz istatistiklerini görmem lazım sorunu çözebilmek için. Acaba RTS'den mi diyeceğim ama RTS problemi olsa gözükür ama bağlanmaz. Kablosuz Güvenliği kısmına da bir gelir misiniz?Attım. Sağ tık yapıp etkisizleştirip sonra tekrar etkinleştirdim yine olmadı.
Diğer ağlardan birine bağlanıp o ağların kablosuz istatistiklerini görmem lazım sorunu çözebilmek için. Acaba RTS'den mi diyeceğim ama RTS problemi olsa gözükür ama bağlanmaz. Kablosuz Güvenliği kısmına da bir gelir misiniz?
Kanal'ı 6'ya yada 11'e alır mısınız?Eki Görüntüle 950205
Şifre var ama ben gözükmesin diye sildim.
Şu an deneyemem.Kanal'ı 6'ya yada 11'e alır mısınız?
Tamam hocam bekliyorum.Şu an deneyemem.
Mesaj gelmesi için 'Tamam hocam bekliyorum.' yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.