"Parsec" güvenilir mi?

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Arkadaşlar sanırım Steam'deki remote play together özelliğine benziyor. Arkadaşımla FIFA 22 oynamak istiyoruz fakat FIFA'da remote play together yok. Arkadaşım bu siteyi foruma sormamı istedi. Aşağıdaki linkteki uygulama güvenilir mi? Kullanışlı mı? Steam'de herhangi bir ceza yememize sebep olur mu?
Connect to Work or Games from Anywhere | Parsec

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sanırım Steam'deki remote play together özelliğine benziyor. Arkadaşımla FIFA 22 oynamak istiyoruz fakat FIFA'da remote play together yok. Arkadaşım bu siteyi foruma sormamı istedi. Aşağıdaki linkteki uygulama güvenilir mi? Kullanışlı mı? Steam'de herhangi bir ceza yememize sebep olur mu?
Connect to Work or Games from Anywhere | Parsec

Zamanında Castle crushers oynamıştım bu siteden aynı yöntemle. Güvenilirdir.

Son düzenleme:
Zamanında Castle crushers oynamıştım bu siteden aynı yöntemle. Güvenilirdir.

Ben de arkadaşım ile untitled goose Game oynadım, hiçbir sıkıntısı yok.

Güvenilir.

Kasma ve donma yaşadığımı hatırlıyorum. Ama kablosuz internette sanırım o zamanlar o yüzdendir.

@Mbappee

Sorun olmaz. Steam'den de herhangi bir yasaklama almazsınız.

Dediğiniz gibi bir play together platformu. Hayır herhangi bir yasaklama almazsınız ama performansı nasıl olur bilemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte birinin VAC ban yediği yazıyor. Ban diğer kullandığı Microsoft uygulamasından mı kaynaklanıyor yoksa Parsec'ten mi?

@Mbappee

Imkansiz. Ayrica yorumlara bakarsaniz kullanicinin oyun yasaklanmasi sonradan kaldirilmis.

VAC nedir?

VAC, Valve Anti-Cheat'in kısaltmasıdır. Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatik bir sistemdir. Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar.

VAC sistemi hileleri, hile imzalarını kullanarak sağlıklı bir şekilde belirler. Bir oyuncuyu diğer oyunculara üstün kılacak herhangi bir üçüncü parti değişiklik, hile veya uygun olmayan yazılım olarak sınıflandırılır ve VAC yasaklamasını tetikler. Buna, oyunun dinamik bağlantı kütüphaneleri ve çalıştırılabilir dosyaları üzerinde yapılan değişiklikler de dahildir.

Bu programin oyun dosyalariyla hicbir alakasi yok. Bu yüzden VAC yasaklanmasi alma ihtimaliniz de bulunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı