E Ezel Bayraktar Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar her şeyi düzgün olarak yaptım açtım partid magic ile bilgisayarımı diski seçtim ileriye tıklayınca sleep seçeneği geliyor ona tıklayınca bilgisayar hem kendi açılmıyor hem ben açma butonuna basmama rağmen açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar her şeyi düzgün olarak yaptım açtım partid magic ile bilgisayarımı diski seçtim ileriye tıklayınca sleep seçeneği geliyor ona tıklayınca bilgisayar hem kendi açılmıyor hem ben açma butonuna basmama rağmen açılmıyor. Ne yapmam lazım?
zhuihd Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim fakat hala bir çözümünü bulamadım eğer sen bulduysan paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
Hocam ben de aynı durumdan muzdaribim fakat hala bir çözümünü bulamadım eğer sen bulduysan paylaşabilir misin?