Bence özgüvenle alakalı sıkıntın var. Her konuda tip para yaziyosun ve kendini aşağıda konumlandiriyosun bu aşağıda konumda davranmandan da kızlar seni takmıyor.@SeanStrickland ne olduğunu bilmiyorum.
İnsanlara diyorsun demiyorum davranışlarına yansitirsin illaki. Daha kasıntı olursun daha sıkıcı olursun sonra bir bakmışsın kendini gerçekleştiren kehanet olmuş.@SeanStrickland Ben insanlara çirkinim ya da çulsuzum demiyorum. Normal bir şekilde konuşuyorum. Ama benimle arkadaş bile olan yok.
Fiziksel özelliklerini mesleğini falan anlat ona göre tavsiye veriyim onun dışında fazla mastürbasyon falan yapıyorsan onu bırak düzene gir sosyalleş zamanla gelir.@SeanStrickland e ne yapmam lazım?
Valla calismiyosan çalış bir yerde. Onun dışında boyun iyi sayılır açıkçası kızlar yakışıklıktan çok boya önem veriyor bence.@SeanStrickland 1.82 boy, 85 kilo, vasıfsız, sıradan biriyim. Yaş 22.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.