Pasaport kayıtlı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Hocam pasaport kaydı kimin adına yapıldıysa ilk 3 yıl sadece o kişinin adına çıkarılan SIM kart aktif olarak kullanılabilir. Hiç bulaşmayın kayıtlı telefona.

Hiçbir sorun yaşatmaz. Benim cihazım da tam bu şekilde. 2022 Aralık’ta pasaport kaydı yaptırdım. Takvim 2025 Ocak 1 dedi mi istesem satarım, o tarih sonrası herhangi bir hat ile kullanılabiliyor. Bebek gibi baktım, tertemiz cihazım mesela.

Bilmeden yorum yapan arkadaşlara çok takılmayın. Temizse alınır. Apple’ın çeşitli servislerinde batarya değişimi falan da yapabiliyorsunuz, malum sarı/turuncu sitede konusu mevcut.

Hiçbir sorun yaşatmaz. Benim cihazım da tam bu şekilde. 2022 Aralık'ta pasaport kaydı yaptırdım. Takvim 2025 Ocak 1 dedi mi istesem satarım, o tarih sonrası herhangi bir hat ile kullanılabiliyor. Bebek gibi baktım, tertemiz cihazım mesela.

Bilmeden yorum yapan arkadaşlara çok takılmayın. Temizse alınır. Apple'ın çeşitli servislerinde batarya değişimi falan da yapabiliyorsunuz, malum sarı/turuncu sitede konusu mevcut.

3 yıl olduğunu belirttim zaten? Üstteki arkadaşın dediği gibi de adam kaydı silebilir isterse. Asla değmez o riske.

3 yıl olduğunu belirttim zaten? Üstteki arkadaşın dediği gibi de adam kaydı silebilir isterse. Asla değmez o riske.
Hocam kim neden kaydı silsin? Hangi motivasyonla yapsın bunu? 3 sene dolmuş, yeni kayıt hakkım gelmiş, telefonu satmışım. Neden sileyim mesela? Kaydı silmenin bana en ufak kazandırdığı bir şey yok. Kim olduğumu, telefonumu, adresimi falan da biliyor diyelim mesela alan arkadaş.

Bu biraz da kişi kendinden bilir işi muhabbeti olmuş. Siz öyle yapardınız sanırım.

Dünyanın ne kadar çirkef özellikle Türkiye'nin bu tarz insanlarla dolu olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. 1 pasaporta Max iki telefon kaydedilebiliyor. Adam kayıtlı gösterip satıp kaydı sonrasında silerek pasaporta kayıtlı telefon sayısını azaltabilir. Ayrıca benim riske değmez dememe asıl sebebiyet veren şey 3 yıl meselesi. iPhone 14 çıkalı 2 sene bile olmadı.

14 Pro serisi eylül 2022'de çıktı. En iyi ihtimalle o zaman bile alınmış olsa ve kaydedilmiş olsa en erken 1 Ocak 2025'te her hatta açılacak. Yani satıcıya ne zaman kayıt ettirdiğini sorun. 2026'da falan açılacaksa 1-1, 5 sene hep o kaydettiren kişinin üzerine olan hatla kullanmak zorunda olacaksınız değmez. Bu arada gerçekten de 2022'lerde kayıt edildiyse 1 Ocak 2025'te her hatta da açılacağı için bugün 40'a aldığını 3 ay sonra TR cihazı ile aynı paraya satabilirsin yani kâr yapma imkanın da var ama satıcının bu kadar saf olduğunu sanmıyorum.

14 Pro serisi eylül 2022'de çıktı. En iyi ihtimalle o zaman bile alınmış olsa ve kaydedilmiş olsa en erken 1 Ocak 2025'te her hatta açılacak. Yani satıcıya ne zaman kayıt ettirdiğini sorun. 2026'da falan açılacaksa 1-1, 5 sene hep o kaydettiren kişinin üzerine olan hatla kullanmak zorunda olacaksınız değmez. Bu arada gerçekten de 2022'lerde kayıt edildiyse 1 Ocak 2025'te her hatta da açılacağı için bugün 40'a aldığını 3 ay sonra TR cihazı ile aynı paraya satabilirsin yani kâr yapma imkanın da var ama satıcının bu kadar saf olduğunu sanmıyorum.

Hocam ben de bir cihaz buldum. Ocak 2026 açılacak sorun yok kardeşim falan yaptı uygunda fiyatı işkillendim alıp almamakla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı