Pascal Mimari Ekran Kartları Ne Zaman Çıkacak?

CrossFire

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm ;
4500 TL ile ekran kartsız bir sistem topladım. Neden ekran kartsız diye soracak olursanız Pascal mimari için. Pascal mimari kartlar ne zaman çıkacak ve fiyatları tahmini olarak ya da resmi olarak ne kadar olacak ?

Paskala daha var fakat AMD yeni seri GPU ları "Polaris" i mart ayında çıkaracağı hakkında bi kaç çeviri ve makale okudum. Maxvel den bile w/p açısından daha iyi olduğunu öne sürüyorlar. Eğer söyledikleri gerçekse kesin beklemelisiniz. 4500 TL gibi bi bütçeyi ekran kartsız ayırabiliyorsanız az daha beklersiniz istediğiniz gibi üst düzey yeni mimari kartı alırsınız bence.(kartınız yoksa 2 ay idareten bişeyler alın yada bekleyin.

Selamun aleyküm ;
4500 TL ile ekran kartsız bir sistem topladım. Neden ekran kartsız diye soracak olursanız Pascal mimari için. Pascal mimari kartlar ne zaman çıkacak ve fiyatları tahmini olarak ya da resmi olarak ne kadar olacak ?
Amd (ati) HBM teknolojisini çıkarınca bile bekleyin dedi bir kaç yıl sürecek bu iş dedi (alıyoruz ama kullanamıyoruz )bence hiç beklemene gerek yok polaris teknolojisini :) 980ti işini görür.

Amd (ati) HBM teknolojisini çıkarınca bile bekleyin dedi bir kaç yıl sürecek bu iş dedi (alıyoruz ama kullanamıyoruz )bence hiç beklemene gerek yok polaris teknolojisini :) 980ti işini görür.
2 ay kalmışken ve bukadar para harcanıyorsa sisteme beklenmeli diye düşünüyorum HBM boş bi teknoloji değil.

Arkadaşlar Dx12 çıktı, Polaris çıkacak, Pascal çıkacak. Tamam ekran kartlarının teknolojisi gün geçtikçe ilerlemekte ama bunlara uygun oyunlar daha piyasada yokken sizce beklemek doğru olur mu? Dx12 destekli oyun bildiğim kadarıyla yok. Günümüz şartlarında GTX950, 960 bile güncel oyunları kaldırırken sizce Dx12 destekli oyunlar çıkmadıkça yeni gelecek olan ekran kartlarını beklemek mantıklı mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı