Merhaba arkadaşlar sorum şu Pascal serisi Mobil kartları tahmini olarak ne zamana çıkar ? Çıktıkları zaman Maxwell serisi indirime girer mi ? ve Pascal serisi Mobil kartlarının Fiyatları sizce ne kadar olur? Şimdiden hepinize teşekkürler.
Tavsiyem 3500'e masaüstü bir sistem toplaman zira 3500 Tl'lik bir laptopdan 10 kat daha iyi performans verecektir.1060m li bir laptop sizce kaç tl eder ? Yani şu an elimde bulunan 3500 tl ile daha iyisini alabilir miyim yoksa beklemeye deymez mi?
Çok güzel düşündün keşke herkez senin gibi düşünse.Üni içindi abi ama içimi rahatlattın bi nevide. Kararsız kalmaktansa kötü de olsa bir bilgiye ulaşmak daha güzel. Alıp anı yaşayacaz artık. Başta ümitliydim ancak gtx 1080 ve 1070 fiyatlarına bakınca zannetmiyorum öyle ucuza satacaklarını laptopları.
Önemli değil hocam biz burdayız yardımcı olabildiysem ne mutlu.Şu an kararımı iyice netleştirdin abi bu fiyata daha çok dell tavsiye ettiler ancak inceleyince tek avantajının win10 hazır ve 4 gb gpu rami olmasıydı. Bunda ise ssd vs daha çok hoşuma gitti yazın ortalarında sanırım alıcam bunu. Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu saatte benimle ilgilendiğiniz için
Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı Laptop bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.