Pascal Yeni Mobil Kartları

aLpaGu*

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sorum şu Pascal serisi Mobil kartları tahmini olarak ne zamana çıkar ? Çıktıkları zaman Maxwell serisi indirime girer mi ? ve Pascal serisi Mobil kartlarının Fiyatları sizce ne kadar olur? Şimdiden hepinize teşekkürler.

Öncelikle belirteyim maxwell'de bir düşüş olmaz (Yani biraz düşüş yaşayabilir ama fazla birşey beklemeyin).
Geçen gün recep baltaş pascal gpu'ların dizüstüne doğrudan konulabileceğini söylemişti böyle olunca haliyle fiyatlar biraz yükseliyor.
Pascal gpu'lu laptoplar en geç ağustos'da bizimle olur.

1060m li bir laptop sizce kaç tl eder ? Yani şu an elimde bulunan 3500 tl ile daha iyisini alabilir miyim yoksa beklemeye deymez mi?

1060m li bir laptop sizce kaç tl eder ? Yani şu an elimde bulunan 3500 tl ile daha iyisini alabilir miyim yoksa beklemeye deymez mi?
Tavsiyem 3500'e masaüstü bir sistem toplaman zira 3500 Tl'lik bir laptopdan 10 kat daha iyi performans verecektir.
Yani 1060'ı bekleyip zamanını kaybetme.
Gtx 1060m'li bir laptop 4500'den aşşağı olmaz hocam kusura bakmayın ama acı gerçekler bence laptop almak istedim ama istediğim performansı verebilecek laptoplar 6500 civarı idi masaüstünde ise 3500 civarı bir parayla bu performansı alabiliyorsunuz, eğer laptop'u başka yerlerde oynamak için almıyorsanız bence hiç düşünmeden masaüstüne yönelin.

Üni içindi abi ama içimi rahatlattın bi nevide. Kararsız kalmaktansa kötü de olsa bir bilgiye ulaşmak daha güzel. Alıp anı yaşayacaz artık. Başta ümitliydim ancak gtx 1080 ve 1070 fiyatlarına bakınca zannetmiyorum öyle ucuza satacaklarını laptopları.

Üni içindi abi ama içimi rahatlattın bi nevide. Kararsız kalmaktansa kötü de olsa bir bilgiye ulaşmak daha güzel. Alıp anı yaşayacaz artık. Başta ümitliydim ancak gtx 1080 ve 1070 fiyatlarına bakınca zannetmiyorum öyle ucuza satacaklarını laptopları.
Çok güzel düşündün keşke herkez senin gibi düşünse.
Ama çok dert etmene gerek yok hobilerin bir kenara derslerini bir kenara koyarsan sıkıntı yaşamazsın.
Kardeşim senin için laptop lazım sanırım maxwell mimarili bir laptop önersem kabul edermisin.

Monster Abra A5 V5.3 15.6" Gaming Laptop
MSI GP62 2QE (Leopard Pro)-409XTR
MSI GL62 6QD-078XTR
Monster Abra A5 V6.1.2 15.6
Dell Inspiron Gaming 7559

3500 Fiyat aralığında bunları bulabildim hocam umarım yardımcı olmuşumdur alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Şu an kararımı iyice netleştirdin abi bu fiyata daha çok dell tavsiye ettiler ancak inceleyince tek avantajının win10 hazır ve 4 gb gpu rami olmasıydı. Bunda ise ssd vs daha çok hoşuma gitti yazın ortalarında sanırım alıcam bunu. Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu saatte benimle ilgilendiğiniz için :)
Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı Laptop bu.

Şu an kararımı iyice netleştirdin abi bu fiyata daha çok dell tavsiye ettiler ancak inceleyince tek avantajının win10 hazır ve 4 gb gpu rami olmasıydı. Bunda ise ssd vs daha çok hoşuma gitti yazın ortalarında sanırım alıcam bunu. Tekrardan çok teşekkür ediyorum bu saatte benimle ilgilendiğiniz için :)
Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı Laptop bu.
Önemli değil hocam biz burdayız yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Moster gayet iyidir sadece oyun için değil iş içinde oldukça iyidir i7 işlemci işini oldukça görecektir.
Kafana takılan sorular varsa sorabilirsin.
Dell istiyorsan buna bakabilirsin Dell Inspiron Gaming 7559.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı