Passat 1.6TDI vs Passat 2.0 TDI

ynsxxd

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Şu anda 2019 Honda Civic 1.6 kullanıyoruz onun yerine yeni araç olarak Passat alacağız ama 1.6TDI ile 2.0TDI arasında kaldık.
2018 model r-line 1.6TDI fiyat olarak ortalama 150 200 bin arası daha ucuz ama tabii ki 2020 2.0TDI highline hissini gücünü veremeyecek bizlere lakin bu kadarlık bir fiyat farkını hak eder mi 2.0 ondan emin değilim. Sizce ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Şu anda 2019 Honda Civic 1.6 kullanıyoruz onun yerine yeni araç olarak Passat alacağız ama 1.6TDI ile 2.0TDI arasında kaldık.
2018 model r-line 1.6TDI fiyat olarak ortalama 150 200 bin arası daha ucuz ama tabii ki 2020 2.0TDI highline hissini gücünü veremeyecek bizlere lakin bu kadarlık bir fiyat farkını hak eder mi 2.0 ondan emin değilim. Sizce ne yapmalıyız?

Hocam yazılım gibi şeyler düşünüyorsanız 1.6TDI alıp stage 1 yazılım ile arabayı güçlendirebilirsiniz yakıt tasarrufu ile aynı olacağını düşünüyorum.

Passat ağır araba 2.0 daha iyidir tabii.
2.0 ın bende daha iyi olduğunu bende biliyorum ama o fiyat farkını hakedecek kadarmı ondan emin değilim

Hocam yazılım gibi şeyler düşünüyorsanız 1.6TDI alıp stage 1 yazılım ile arabayı güçlendirebilirsiniz yakıt tasarrufu ile aynı olacağını düşünüyorum.
Hocam yazılım falan anlamam ben ama denenebilir. Bu yazılım fiyatları nedir peki ve yazılım ne demek tam olarak?

2.0'ın bende daha iyi olduğunu ben de biliyorum ama o fiyat farkını hakedecek kadarmı ondan emin değilim.

Hocam yazılım falan anlamam ben ama denenebilir. Bu yazılım fiyatları nedir peki ve yazılım ne demek tam olarak?

Motor gücünü beyinden arttırıyor ortalama 20ila 30 beygir güç ekleniyor lakin bu sadece stage 1 de geçerli bu 3'e kadar giden bir durum ve 3'te sadece yazılım değil arabanın her yerinde değişiklikler yapılıyor fiyat hakkında çok bilgim yok ama maksimum 10bindir diye düşünüyorum internetten biraz araştırırsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı