BMW lerin çoğunu bilinçsiz kullanıcılar kuşşandığından sorun çıkarır. Çoğu kullanıcı zaten zaten kısa sürede satıcam diye edam akışlı bakımda yapmıyor. Uzunlafın kısası Passat yada Super B al keyfine bak.
Bu paraya bu araba alınmaz gereksiz abartılıyor alacaksın Super B bakacaksın keyfine mis gibi geniş makam arabası.Kmsi iyi bence BMW.
Hocam zevk diye bir şey var. Herkes araçlarını satsın Superb alsın o zaman.BMW lerin çoğunu bilinçsiz kullanıcılar kuşşandığından sorun çıkarır. Çoğu kullanıcı zaten zaten kısa sürede satıcam diye edam akışlı bakımda yapmıyor. Uzunlafın kısası Passat yada Super B al keyfine bak.
Bu paraya bu araba alınmaz gereksiz abartılıyor alacaksın Super B bakacaksın keyfine mis gibi geniş makam arabası.
Hocam mümkünse alsınHocam zevk diye bir şey var. Herkes araçlarını satsın Superb alsın o zaman.
N47 Ve B47'yi genellikle herkes tavsiye ediyor özellikle N47 Motor çok tutuluyor sanırım.F30 Arabasinda istediginiz kadar zorlamamaya calissanizda sikinti cikarabilecek birsürü motor secenegi mevcut.Örnegin Bmw"nin diger distrübtörlerden aldigi motorlarin cogu arizali.Dizel olan motorlari nispeten daha az sorunlu.Bütün motorlari tek tek yazamayacagim icin su sekilde aciklayayim:
-3 Silindirli motora sahip olan versiyonlarinin ne dizelini ne de benzinlisini asla önermiyorum.
-320 Modelinin altinda olup 4 silindirli olan bir tek 3.18 D modeli mevcut.O araci da asla tavsiye etmiyorum.
-320 Ve üstüne ciktigimiz zamanda En saglam ve performansli olan motor 2015 ve makyajli modellerde bulunan 190 Hp olan B47 Motordur.Ayni zamanda bu motorla zincirin sesli calismasi sorununu cözdüler.Bu motora sahip olan f 30"lar 4x4 cekis sistemi ile geliyor.Benim ilk önerim bu motora sahip olan versiyonlarini incelemeniz olacaktir.
-Yine gönül rahatligiyla tercih edebileceginiz diger bir motor 320 D modelinde bulunan N47D20 Isimli 4 silindir 184 Hp olan motordur.Performansi ve sorunsuzlugu sizi tatmin edecektir.
-Diger bir motor tavsiyem 320 i versiyonunda bulunan 2012-2013 yillarinda ülkemize giren N20B20 Isimli yine 184 hp üreten motor olacaktir.Yine gayet iyidir ve sorunsuzdur.Yanlizca modelde geriye gitmeniz gerekcektir.
6 Silindir ve üstü olan motorlardan genel olarak bahsetmek gerekirse;Hepsi canavar gibi ve saglam olan modellerdir.Lakin o modellere bakmadiginizi düsünerek ve f30 modelinde yüksek motora pek de ihtiyac olmadigini varsayarak benim önerdigim sadece 3 motor var onlarda yukarida belirttiklerim.Digerlerini almayin aldirmayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.