Passolig 7 aydır teslim edilemedi

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.581
Makaleler
3
Passolig'im 7 aydır teslim edilmedi, sitede de "gişeye geldiğinde SMS ile bilgilendirileceksiniz" yazısı duruyor. Herhangi bir gelişme yok, 7 aydır böyle. Mayıs ayında şikayet açtığımda ertesi gün kuryede olduğu bilgisi gelmişti. 2 ay önce de sitenin desteğine yazdığımda yine kuryede olduğu bilgisi geldi. Bu normal bir şey mi? Kaç aydır kuryede Passolig'im. Böyle bir şey nasıl olabilir? Müşteri hizmetlerini de aradığımda, hiçbiri net bir cevap veremiyor. Bilgilerinizi göremiyoruz diyorlar. Bu telefon numarası size mi ait diyorlar, başkasına aktarıyor falan filan. Ben siteye girerken numaram ile kaydoldum. Hala da öyle giriş yapıyorum. Hattım bir aile bireyimin üzeirne kayıtlı, ondan dolayı olabilir mi diyeceğim ama yine kendi numaramı girerek giriş yapıyorum dediğim gibi. Bu ihtimal de ortadan kalkıyor. Başına gelen var mıdır, ne yapmam gerekiyor?

Geçen yıl Passolig iptal olacak diye üyeliğimi iptal ettirmiştim. Tekrar başvuru yaptım, kart kuryeye teslim edildi ama 1 aydır bana ulaşmadı. Bu sorunun bir çözümü olduğunu düşünmüyorum.

Benim de kartım gelecek deniyordu bana ama kartım nerede diye aradığımda kart gelmeyecek dijital olanını almışsınız dediler, belki seninki de öyledir.

Benim de kartım gelecek deniyordu bana ama kartım nerede diye aradığımda kart gelmeyecek dijital olanını almışsınız dediler, belki seninki de öyledir.
Yok hayır dijital değil benim ki. Teslim edilecek. Konu da da yazdığım gibi "kartınız gişeden teslim edilecektir" diyor ve 2 defa kuryede olduğu bilgisini aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı