Çözüldü Passolig fiziksel kart olmadan maça girilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yani direkt bilet aldığımda onun QR kodunu okutunca girebileceğim değil mi? Tek girişlik kart gibi bir şey gerekiyor mu?
Evet direkt girebilirsiniz.
Elimde 2 Passolig kartı var ama fiziki kart yerine mobil uygulaması üzerinden QR okutarak giriş yapıyorum maçlara. Sıkıntı olmayacaktır, rahatlıkla girebilirsiniz.
Ya şöyle o taraftar kart başvurusuna girdim, bilgileri yazdım ama cep telefon bilgisi sistemde kayıtlı olan numara ile uyuşmamaktadır dedi. Anlamadım yani.

Takımın Passo'su yok bende onu nasıl alacağım?

Passo lig müşteri temsilcisini arayın. Bilgilerinizle kayıt yaptırın, bir sıkıntı varsa müşteri hizmetleri size yardımcı olacaktır. Kayıt yaptıracaksınız biletinizin bir onay süreci oluyor. Size soruları temsilci yöneltecektir.

Passo lig müşteri temsilcisini arayın. Bilgilerinizle kayıt yaptırın, bir sıkıntı varsa müşteri hizmetleri size yardımcı olacaktır. Kayıt yaptıracaksınız biletinizin bir onay süreci oluyor. Size soruları temsilci yöneltecektir.

Anladım tamamdır şimdi arıyorum.

Bu konuda Passo ile görüşmelisiniz.
Hesap ve Passo alımı konusunda destek sağlayacaklardır.

Numaramı güncellemem gerekiyormuş ama güncellemezsem de bilet alabilir miyim acaba? Çok fazla vaktim kalmadı çünkü.

Bu konuda Passo ile görüşmelisiniz.
Hesap ve Passo alımı konusunda destek sağlayacaklardır.

Şöyle numaramı güncelledim ve tekrardan Passolig dijital cüzdan kart başvurusunda bulundum. Fiziksel karta gerek yok ama kart başvurusu olmadan bilet alamıyormuşsun ve kart başvurusu yapınca e-bilet süren de otomatik olarak uzuyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı