Çözüldü Passolig fiziksel kart olmadan maça girilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yani direkt bilet aldığımda onun QR kodunu okutunca girebileceğim değil mi? Tek girişlik kart gibi bir şey gerekiyor mu?
Evet direkt girebilirsiniz.
Elimde 2 Passolig kartı var ama fiziki kart yerine mobil uygulaması üzerinden QR okutarak giriş yapıyorum maçlara. Sıkıntı olmayacaktır, rahatlıkla girebilirsiniz.
Merhaba.

Evet girebilirsiniz. Passolig uygulaması üzerinden girişte kullanacağınız bilet QR'ını turnikedeki okuyuculara okutmanız yeterlidir.

Yani direkt bilet aldığımda onun QR kodunu okutunca girebileceğim değil mi? Tek girişlik kart gibi bir şey gerekiyor mu?

Elimde 2 Passolig kartı var ama fiziki kart yerine mobil uygulaması üzerinden QR okutarak giriş yapıyorum maçlara. Sıkıntı olmayacaktır, rahatlıkla girebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Elimde 2 Passolig kartı var ama fiziki kart yerine mobil uygulaması üzerinden QR okutarak giriş yapıyorum maçlara. Sıkıntı olamayacaktır, rahatlıkla girebilirsiniz.

QR kod kısmına basınca Passo taraftar kart bağlama ekranı geliyor. Bende o yok, yine de sıkıntı olmaz değil mi? Daha bileti almadım ama.

Bileti alırken Passo Taraftar kart ile işiniz olmuyor.

İstediğiniz maç üstüne tıklayın. Sonrasında koltuk seçiminizi yapın.
Bileti direkt alabiliyor olmanız gerek. İki bilet alacaksanız birini kendinize, diğerini de istediğiniz kişinin Passolig hesabına T.C kimlik no'sunu girerek tanımlayabilirsiniz.

Bunun haricinde yapmanız gereken bir işlem bulunmuyor.

Bileti alırken Passo taraftar kart ile işiniz olmuyor.

İstediğiniz maç üstüne tıklayın. Sonrasında koltuk seçiminizi yapın.
Bileti direkt alabiliyor olmanız gerek. iki bilet alacaksanız birini kendinize, diğerini de istediğiniz kişinin Passolig hesabına T.C kimlik no'sunu girerek tanımlayabilirsiniz.

Bunun haricinde yapmanız gereken bir işlem bulunmuyor.

Hocam dediğiniz çoğunlukla doğru ancak her takım T.C. kimlik no ile izin vermiyor diye biliyorum.

Hocam dediğiniz çoğunlukla doğru ancak her takım T.C. kimlik no ile izin vermiyor diye biliyorum.
Aynen öyle, haklısınız bu konuda.
Zaten dediğim T.C kimlik no'su girme işlemi genel olarak sadece iki bilet veya izin veriyorsa daha fazla miktarda bilet alınacaksa geçerli. Her takımda olmayabilir.

Hocam bende aynı yöntemi kullanıyorum maçına gitmek istediğiniz takımın passosunu alın internet üzerinden fiziksel karta gerek yok hesabınızdan biletinizi alıp gişelere gittiğinizde telefondan biletime tıklayıp QR kodunuzu okutun maça gireceksiniz.

Elimde 2 Passolig kartı var ama fiziki kart yerine mobil uygulaması üzerinden QR okutarak giriş yapıyorum maçlara. Sıkıntı olamayacaktır, rahatlıkla girebilirsi.

Aynen öyle, haklısınız bu konuda.
Zaten dediğim T.C kimlik No'su girme işlemi genel olarak sadece iki bilet veya izin veriyorsa daha fazla miktarda bilet alınacaksa geçerli. Her takımda olmayabilir.

Ya şöyle o taraftar kart başvurusuna girdim, bilgileri yazdım ama cep telefon bilgisi sistemde kayıtlı olan numara ile uyuşmamaktadır dedi. Anlamadım yani.

Hocam bende aynı yöntemi kullanıyorum. Maçına gitmek istediğiniz takımın Passo'sunu alın internet üzerinden, fiziksel karta gerek yok. Hesabınızdan biletinizi alıp gişelere gittiğinizde telefondan biletime tıklayıp QR kodunuzu okutun.

Takımın Passo'su yok bende onu nasıl alacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı