Password.txt dosyasını indiremiyorum

Daha çok beklersin :)

Bu bir kandırmaca. Genelde ya malware içeren bir sayfaya yönlendirirler ya da satın alıp öyle şifreye ulaşmaya. Hatta indirdiğin o dosyanın içeriği bile şişirilmiş sallamasyon dosyalardır.

Emin ol oyunu satın alman daha ucuza gelir.

Torrentten indirme yapanlar için söylüyorum: İndirdiğiniz dosya eğer .rar, .zip vb. dosya ise %99 şifrelidir ve o şifreyi hayatta bulamazsınız.

Size önerim: Öyle Google'dan "bilmem ne indir" yazıp, hiç bilmediğiniz sitelerden indirme yapmayın, bilindik sitelerden indirme yapın. (Örnek veremem kurallar gereği.) Torrentten indirenler ise üyelikli trackerları tercih etsin.

"Bunu bana bırakın!" diye bağırdı malware'ler... doğal seleksiyonu cüzdanla yapmak gerekiyor bu sistemde, bu durum dahilinde.

Yasal olarak tercih edilmesi gereken sınırların dışında olan her şeyin bir tecrübeyle öğrenme eğrisi var, bu eğri birden fazla dil bildiğinde beyin hızlı şekilde aşılabiliyor. Vurgu organda.

Prisoner[OF]Games;175180 dedi:
Recep Abi nasıl bulacağım bu şifreyi?

Keklenmişsin diyorum, halen daha nasıl bulucam diyosun şifreyi. Unut o dosyayı! Çöp indirmişsin! Kazıklanmışsın! Kandırılmışsın! O dosyanın içinde oyun falan yok! Anladın mı?

Torrent'den SKIDROW dosyası indirin. RELOADED'larda sorun çıkıyor. Bu sorun gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı