Pasta cila tavsiyesi

Farecla G3 sıvı pasta 250 ML uygundur ancak markaya çok fazla takılmayın asıl önemli olan uygulama. Çok kötü bir ürünle iyi bir uygulama sonrası harika sonuçlar alabilirken. Premium bir ürünle hatalı uygulama sonrası her şeyi berbet edebilirsiniz.

Bence el yatkınlığınız ve deneyim yok ise siz hiç bulaşmayın. Bir oto boyacı veya detail dükkanları bu işin üstadı onlar. Hem onlarda bir ekmek yesin. Arabalar ülkemizde çok pahalı ve değerli. Boya takıntısı diye bir şey var insanlarımızda. Arabanız orijinal ise en ufak hatada boyalı olabilir. Naçizane tavsiyem yapabilecekseniz yapın yoksa siz yapmayın.

Amatör bir uygulama olacak ise siz yapabilirsiniz yıkama sonrası hızlı cila ürünleri ile bir bez yardımı ile istenilen sonuca ulaşılabilir. Ama profesyonel bir uygulama zor olabilir.

Bence el yatkınlığınız ve deneyim yok ise siz hiç bulaşmayın. Bir oto boyacı veya detail dükkanları bu işin üstadı onlar. Hem onlarda bir ekmek yesin. Arabalar ülkemizde çok pahalı ve değerli. Boya takıntısı diye bir şey var insanlarımızda. Arabanız orijinal ise en ufak hatada boyalı olabilir. Naçizane tavsiyem yapabilecekseniz yapın yoksa siz yapmayın.

Amatör bir uygulama olacak ise siz yapabilirsiniz yıkama sonrası hızlı cila ürünleri ile bir bez yardımı ile istenilen sonuca ulaşılabilir. Ama profesyonel bir uygulama zor olabilir.

Aracım 2000 model ve İstanbul'da yaşadığım için boya ve değişen parçaları mevcut. 200-300TL bir şey değil evet progfesyonel birilerine verebilirim fakat kendim yapmak istiyorum daha önce pasta cila yapmamış olsam da el yatkınlığım var mesleğimden ötürü teşekkür ederim yine de.

İlk defa pasta cila yapacağım önereceğiniz uzun ömürlü markalar var mıdır? Pastayı 1-2-3 diye değil de tek seferli atacağım.

Eğer aracınızda fazla çizik ve hare var ise tek seferli pastalar biraz daha geçici çözüm sunacaktır. Ve tam randıman vermez. Pasta işlemini zımparalamak gibi düşünün her zımparanın aldığı yüzey farklı olduğu gibi 400'lük pasta ile 1000'lik pastanında vazifesi ayrı. Çok çizik yok ise 1000 ile başlayabilirsiniz sonra 2500 ve en son cila ile tek seferli uygulamanın belki 2 katı belki 3 katı süre ile aracınıza ışıl ışıl binersiniz. Aşağıda 2 yıl önce çektiğim ve tüm detayları ile anlatmaya çalıştığım bir video var ben o işlemi uyguladıktan 6 ay sonra bile aracı yıkayınca gözümü alamıyordum :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı