EMRAH ŞAFAK:)))
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ryzen 5 5600
msı gaming z rtx 2060
msi b450 pro-vdh-plus
corsair 3000mghz 2x8 gb ram
Thermaltake V200 TG kasa
480 gb toshıba sdd
1 tb hdd seagete barracuda
- Meslek
- öğrenci
Arkadaşlar bulunduğum yerde önceden ADSL internet altyapısı bulunmaktaydı fakat VDSL altyapı geldi ve ben de direkt paketimi VDSL'e geçirdim. Önceden 3 Mbps download 0.30 uploads alıyordum, şu anda 35'e 1 alıyorum fakat ping sorunum var. Önceki ADSL paketimde 5 ms değerini alırken bunda 20 25 alıyorum bazen 14'e kadar düşüyor. Konuyla ilgili araştırma yaptığımda path modumun interleaved olduğunu öğrendim fakat ben bunu nasıl tekrar fastpathe alabilirm. Paketimi yükseltsem 50 veya 100'e sorun çözülür mü? Şu anda müşteri hizmetlerini aradığımda beni anlamıyorlar bu terimi bilmediklerini söylüyorlar fakat ben ariza kaydı açıp path modumu interleavedden fastpathe alır mısınız diye belirtmelerini istedim ve saha ekibi yerine santraldeki ekibe yönlendirmelerini söyledim emin değilim fakat mms diye geçiyor sanırım. Şu an da hala geri dönüş yapmadılar. Bu durumda bana ne önerirsiniz ben nasıl bunu Fast path yapabilirm. Hat değerlerimide paylaşıyorum acaba daha üst paketi kaldırır mı altyapım. Son olarak modemim ASUS AC750.
Birşekilde santralin yerini öğrenip gitsem sorunumu kesin çözer miyim ?
Birşekilde santralin yerini öğrenip gitsem sorunumu kesin çözer miyim ?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: