Hattıma Fast path mode tanımlı mı?

Frodex

Hectopat
Bu modu nereden görebilirim? Böyle bir şey varmış TurkNet'te. Oyuncu mod diye geçiyor ama bulamadım. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? İşaretli yer acaba Fast mode anlamına mı geliyor?

Dosya Ekleri

• dd.png
    dd.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 185
Bu modu nereden görebilirim? Böyle bir şey varmış TurkNet'te. Oyuncu mod diye geçiyor ama bulamadım. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? İşaretli yer acaba Fast mode anlamına mı geliyor?
Hocam ben de bilemedim ilk defa karşıma çıktı böyle bir xDSL istatistiği. Normalde W9970 gibi modemlerde Gecikme Değeri yazar. Downstream ve Upstream için 0 0 yazınca da Fastpath'da olduğunu anlardık. Eğer bu değerler sıfır değilse Interleaved modunda olurdu internet.

@500498 @TurkNet Destek Tutku yetkililere kullanıcı numaranız ya da şikayet kaydı numaranızı iletirseniz sizin adınıza hat kontrolünü sağlarlar.

Bana soracak olursanız büyük ihtimal Fastpath modundasınız. Genelde Interleaved modda bırakmıyor Türknet ama kontrol etmek iyi bir fikir her ihtimale karşılık.

Hocam ben de bilemedim ilk defa karşıma çıktı böyle bir xDSL istatistiği. Normalde W9970 gibi modemlerde gecikme değeri yazar. Downstream ve upstream için 0 0 yazınca da Fastpath'da olduğunu anlardık. Eğer bu değerler sıfır değilse ınterleaved modunda olurdu internet.

@500498 @TurkNet Destek Tutku yetkililere kullanıcı numaranız ya da şikayet kaydı numaranızı iletirseniz sizin adınıza hat kontrolünü sağlarlar.

Bana soracak olursanız büyük ihtimal fastpath modundasınız. Genelde ınterleaved modda bırakmıyor TurkNet ama kontrol etmek iyi bir fikir her ihtimale karşılık.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve uzun bir süre konuştum alt yapım buna uygun olmadığını söyledi yani görselde gördüğünüz gibi durum bundan ibaret bunun için TurkNet'in oturduğum yerde altyapı çalışmaları yapması gerektiğini iletti.

Dosya Ekleri

• IMG_20220331_153908.jpg
    IMG_20220331_153908.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 114
Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve uzun bir süre konuştum alt yapım buna uygun olmadığını söyledi yani görselde gördüğünüz gibi durum bundan ibaret bunun için TurkNet'in oturduğum yerde altyapı çalışmaları yapması gerektiğini iletti.
Hocam oyun modu farklı, fastpath farklı.

Oyun modu önce VDSL/YAPA ile çıkan bir kavramdı. Bunu açtığınıza ping değerleri düşüyordu.

Fastpath bildiğim kadarıyla VDSL/VAE'yi de kapsıyor.

Hocam oyun modu farklı, fastpath farklı.

Oyun modu önce VDSL/YAPA ile çıkan bir kavramdı. Bunu açtığınıza ping değerleri düşüyordu.

Fastpath bildiğim kadarıyla VDSL/VAE'yi de kapsıyor.

Oyuncu modu TurkNet'e aitmiş diye biliyorum eğer sizin dediğiniz böyleyse Fast path modunh nasıl aktifleştireceğiz komşum TT ekibinde çalışıyor ona söylesem halleder mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı