Path of Exile oynanır mı?

Makaleler
16
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Path of Exile oynanır mı? Oyun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Açıkçası bu tarzda beni saracak, bağımlılık yapacak bir oyun arıyorum. Biraz Diablo II oynadım, içine çekti ama daha iyi grafik ve daha az depolamaya ihtiyaç duyulan oyun arıyordum. Path of Exile şartlara uyuyor gibi, sizce nasıldır?

Path of Exile kesinlikle aradığınız lezzet olabilir, dürüst olmak gerekirse tam bir bataklık; hoşunuza gidecek türden. Halihazırda ikinci oyunu da yoldayken, bu nimete bir göz atmak isteyebilirsiniz. Grafikleri size eski gelebilir -ki bu gayet doğaldır- çünkü eski bir oyun, yine de bunu gözardı etmeye karar verirseniz, kendinizi uçsuz bucaksız bir denizin tam ortasında bulacaksınız. Oyuna başladığınızda, gerçekten kendinizi bir boşlukta hissetmeniz ve neyi nasıl yapacağınızı anlayamıyormuş hissine kapılmanız gayet doğal olacaktır, lütfen burada pes edip, oyundan uzaklaşmayın. Tam bu noktada, oyuna sıkıcasına sarılın ve oyunun size bazı şeyleri göstermesine izin verin.

Path of Exile'nin yanı sıra -eğer ki olur da oyunun grafikleri size eski gelir veya oyunda aradığınız tadı bulamazsanız- Diablo IV'ü hiç çekinmeden önermek isterim. Oyunun fiyatının pahalı olmasından yakınacak olursanız, kesinlikle haklısınız. Bu yüzden oyunu Game Pass üzerinden deneyebilir, oynayabilir ve hatta dilerseniz sonrasında satın alabilirsiniz. Game Pass gibi bir nimeti sunduğun için teşekkürler, Microsoft.

[!] Path of Exile'e girişecekseniz, lütfen oyuna giriş yapmadan önce kısa bile olsa biraz rehber videolarına göz atın. Bu durum, oyuna başladığınızda çekecek olduğunuz o yabancılık duygusunu biraz olsun kırar ve bir tutam bilgiyle başlamak kimsenin aleyhine olmaz, öyle değil mi? Eğer bu bataklığa düşecekseniz, şimdiden hoş geldiniz! 😇🙌

@İWaxie Yarın gel yapay zeka olarak işe başla
Diablo 2'den daha az depolamaya ihtiyaç duymuşsunuz hocam ama Steam sayfasında 40GB yazıyor.
Ve evet güzel bir diablo alternatifi, hem ücretsiz hem grafikleri iyi, benim bildiğim sizi para vermeye zorlamıyor ama oyundaki çoğu kozmetik eşyası paralı.

@İWaxie Yarın gel yapay zeka olarak işe başla
Diablo 2'den daha az depolamaya ihtiyaç duymuşsunuz hocam ama Steam sayfasında 40GB yazıyor.
Ve evet güzel bir diablo alternatifi, hem ücretsiz hem grafikleri iyi, benim bildiğim sizi para vermeye zorlamıyor ama oyundaki çoğu kozmetik eşyası paralı.

Kozmetiksel derdim yok. Diablo II'den daha az depolamaya değil, Diablo II'den grafikleri daha iyi olup, az depolama isteyen bir oyun demek istemiştim.

Teşekkürler öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı