Teşekkür ederim.Zalman da iyidir.
Endişelenmenize gerek yok Zalman gayet kaliteli bir marka.Bende zaman psu var 600 wat forumu okuduktan sonra içime bir şüphe düştüm.Zalman Psu da iyimidir?
Birsey soracagim.Sayfada yardım almam gereken konular var ancak yeni konu acamiyorum açarken bu alt foruma paylaşım yapılamıyor diyor yardımcı olur musunuz?Endişelenmenize gerek yok Zalman gayet kaliteli bir marka.
Nasıl iletişime geçebilirim?Birsey soracagim.Sayfada yardım almam gereken konular var ancak yeni konu acamiyorum açarken bu alt foruma paylaşım yapılamıyor diyor yardımcı olur musunuz?
sağlık olsun kardeşim inşallah hakkında hayırlısı olur everest caz yapmaz herhaldeZamanında bütçem kısıtlı olduğu için almak zorunda kalmıştım everesti ama simdi anlıyorumki güvenliğin en önemli parçasını en ucuza getirmişim. Yenisini gönderseler dahi kaliteli 80 plus bir güç kaynağı akım korumalı bir priz ve 1000wat bir ups alacağım şimdi tek yapabildiğim parçaları beklemek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.