Patriot 960GB Burst SSD 699TL!

Hayatımda kullandığım en rezil SSD ailesine olan markaların başında gelir. Birisi Kingston, diğeri SanDisk. SanDisk'ten sonra WD'nin alt ürün grubu geliyor. SanDisk, WD tarafından satın alındıktan WD'nin alt ürünlerini paylaşıyor.

Bence öyle değiller.

Teknoloji bilgisayar parçalarında markaya değil modele bakılır. SanDisk iyi Kingston kötü diye bir yargı yapılamaz. Kingston A400 kötü olup 2D teknolojiye sahip A2000 SSD fakat güzel mesela aynı şey SanDisk içinde geçerli.
Eki Görüntüle 1210970

Daha linke bile tıklamamış, cihazdan bir haber konuşuyorsunuz, konudaki SSD M.2. form faktöründe dahi değil.

PNY SSD konusunda genel anlamda başarılı.

Teknoloji bilgisayar parçalarında markaya değil modele bakılır. SanDisk iyi Kingston kötü diye bir yargı yapılamaz. Kingston A400 kötü olup 2D teknolojiye sahip A2000 SSD fakat güzel mesela aynı şey SanDisk içinde geçerli.

PNY SSD konusunda genel anlamda başarılı.

Ben kendi aldığım parayla karşılaştırıyorum. Kingston'u 460 TL TL'ye almıştım aynı fiyata SanDisk 520 TL idi.

Bunu bana mı söylüyorsun? 😂😂 Farklı farklı makinelerde elimden biri sürü modeli geçti. Boşuna söylemiyoruz bunları.

Yok siz benden daha iyi bilirsiniz bunları ya. :D @443652'ya söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı