Patriot Burst 480 GB SSD alınır mı?

berk1937

Kilopat
Katılım
4 Ekim 2014
Mesajlar
2.368
Makaleler
1
Çözümler
35
Yer
Super Mario World
Merhabalar. Eski masaüstü bilgisayarım için SSD arayışına girdim. Bütçeyi çok yükseltmemek adına, ADATA'nın SU650 modelinin 240 GB versiyonunu gözüme kestirdim. Hepsiburada'da (Hepsiburada satıcılı) 268.99'a düşmüş, fakat SSD'yi araştırdığımda, çokça "Kronik sorunlu" ibaresini gördüm ve bu biraz benim gözümü korkuttu açıkçası.

Sosyal'deki konulara göz gezdirdiğimde, Patriot Burst marka SSD öneriliyor gibi gözüküyor ve Amazon.com.tr'de, Amazon satıcılı olmak üzere, 495.75 TL (240 GB ile arasında pek fiyat farkı yok o yüzden 480 GB ile karşılaştırma yapıyorum).

Aradaki fiyat farkı neredeyse 2 katı, fakat ileride de sorun yaşamak istemem açıkçası. Sizde ADATA'nın bu modeli alınır mı? Yoksa bütçeyi arttırıp Patriot al mı dersiniz?

ADATA SU650 Hepsiburada
Patriot Burst Amazon
 
Adata sanki günü kurtarmalık SSD üretiyormus gibi bir his veriyor Patriot ise ilk günden itibaren kalitesini koruyor ben her ikisinden de kullandım bence Patriot (240 GB Patriot --- 240 GB NVMe Adata XPG RGB kullandım ) zamanla Adata okuma hızında yükleme yaptıkça düşüş oluyor her ne kadar 1000küsür mb'lık okuma hızı vaad etse de.
 
Hocam bütçeyi yükseltmek istemiyorsunuz anlıyorum ama eğer benim gibi oynadığınız oyun sayısı fazlaysa ya da çok programınız var ise; uzun ömürlülük açısından 870 EVO'yu öneririm.
Fiyatları zaten neredeyse aynı. Bunda DRAM de var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı