Patriot RAM nasıldır?

DaddyJacop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uzun zamandır indirim kovalıyordum ve indirime girince kendime MSI H410M-A PRO anakartını aldım. Sıra CPU ile RAM'e geldi. İnternette gezinirken en ucuz i5 10400F'in İtopya'da olduğunu gördüm. Tam alacakken bu RAM'ler gözüme çarptı. Markanın kötü olmadığını biliyorum fakat RAM'ler hakkında bilgim yok. Acaba bu RAM'ler alınır mı?

Dün stokta vardı şimdi kalmamış. Keşke dün konu açsaydım. Crucial RAM, Patriot RAM, XPG RAM. Bu RAM'ler arasından hangisi tercih edilmeli? 2 adet alacağım.

Amazon'da stok var. Babanıza güvenir gibi alabilirsiniz. Ayrıca Patriot RAM'ler alanının en iyilerinden. Bu fiyata daha iyisi yok bence.

Crucial, Türkiye'den alabileceğin en iyisi.

Crucial ile diğerlerinin arasındaki fark nedir? Benim de gönlüm CL15 olmasından yana Crucial'daydı. Partiot ile arada 40TL fark oluyor(Kargo dahil edince, 2 adet alacağım). Aradaki farkı vermeye değer mi?

İleride Z serisi bir anakart alırsan RAM'lerini 4000 MHz'e kadar çıkarabilirsin. Diğerleriyle böyle bir şey mümkün değil.

Bir de gecikme değerini düşürebilirsin 2666 MHz'de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı