Satıldı Patriot Viper Steel 3200MHz CL16 DDR4 8 GB ve (8x2 GB) 16 GB RAM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Oyun oynadığım bilgisayarımda kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Maalesef test ettirebileceğim bir yer yok. 4 RAM'i sadece XMP açık şekilde MemTest86'da test ettim. Sorunsuz geçti.

Elden satış yapıyorum. Havale veya nakit olur. İstanbul/Bağcılar'dayım. Avrupa yakasında çoğu yere gelebilirim.

Teklilerden iki adet bulunuyor. Beraber de satabilirim, tek tek de satabilirim. Koyduğum fiyat tanesi için.

Tekli Olanları :Kutusu duruyor ve garantisi devam ediyor. Satın alınma tarihi: 22 Aralık 2020, Amazon'dan satın alındılar. 400 TL Teklilerden biri satıldı.
Kit Olan : Kutusu duruyor ve garantisi devam ediyor. Satın alınma tarihi: 13 Nisan 2022, Hepsiburada'dan satın alındılar. 850 TL Kit'in satışı gerçekleşti.

8 GB'lik tek olanlar:
1653049156838.png

16 GB kit olan:
1653049172381.png

Son düzenleme:

Oyun oynadığım bilgisayarımda kullanıyordum. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Maalesef test ettirebileceğim bir yer yok. 4 RAM'i sadece XMP açık şekilde MemTest86'da test ettim. Sorunsuz geçti.

Elden satış yapıyorum. Havale veya nakit olur. İstanbul/Bağcılar'dayım. Avrupa yakasında çoğu yere gelebilirim.

Teklilerden iki adet bulunuyor. Beraber de satabilirim, tek tek de satabilirim. Koyduğum fiyat tanesi için.

Tekli Olanları :Kutusu duruyor ve garantisi devam ediyor. Satın alınma tarihi: 22 Aralık 2020, Amazon'dan satın alındılar. 425 TL Teklilerden biri satıldı.
Kit Olan : Kutusu duruyor ve garantisi devam ediyor. Satın alınma tarihi: 13 Nisan 2022, Hepsiburada'dan satın alındılar. 850 TL Kit'in satışı gerçekleşti.

8 GB'lik tek olanlar:
Eki Görüntüle 1393619
16 GB kit olan:
Eki Görüntüle 1393620
Hocam benim Crucial ballistix'in yanına birini almayı düşünüyorum da ikisi de cl16 3200 mhz bir sorun çıkartmaz değil mi?
Benim ramlerden birinin başına çok kötü olaylar geldi ondan biri gitti biri kaldı :D

Hocam benim Crucial ballistix'in yanına birini almayı düşünüyorum da ikisi de cl16 3200 mhz bir sorun çıkartmaz değil mi?
Benim ramlerden birinin başına çok kötü olaylar geldi ondan biri gitti biri kaldı :D
İki farklı RAM'i beraber kullanmak pek önerdiğim bir şey değildir. Sorun çıkartma ihtimali var. Deneyip denememek size kalmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı