Patriot Viper Venom RAM alınır mı?

• Konuyu başlatan daker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 160

daker

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RAM ihtiyacım var sistemde her şey tamam bir RAM eksik en uygun şu an Patriot Venom var N11 de önerir misiniz başka RAM dönerseniz de olur. Sistem de R77800x3D 9070XT var.

Yazın 1900 TL'ye almıştım şu an ben olsam almam

O zaman öyleydi AI diye bir mevzu bu kadar faaliyet göstermiyordu. Şu an RAM kısmında muazzam bir talep var ve bu yüzden fiyatlar çok arttı. Bende Tek modul 32 GB RAM'i 5000e almıştım 3 ay önce şimdi aynı RAM 12000 TL. Şu an diyorum iyi ki tek modul 16 alıp ileride eklerim demememişim.

Patriot'un füzeleri vardır yani. Türkçe adı "Vatansever". Füzeye anlarım da RAM olarak neden vatansever diye bir marka ismi koyar ilginç yani.

Dünyada kullanıcı kitlesi bayağı bir geniş. Genel kitle halinden memnun.

O zaman öyleydi AI diye bir mevzu bu kadar faaliyet göstermiyordu. Şu an RAM kısmında muazzam bir talep var ve bu yüzden fiyatlar çok arttı. Bende tek modul 32 GB RAM'i 5000e almıştım 3 ay önce şimdi aynı RAM 12000 TL.

Hocam tek modül 32 GB Kingston mu yoksa 2x16 Patriot mu ikisi de CL30 6000MHz.

Arkadaşlar RAM ihtiyacım var sistemde her şey tamam bir RAM eksik en uygun şu an Patriot Venom var N11 de önerir misiniz başka RAM dönerseniz de olur. Sistem de R77800x3D 9070XT var.

Hocam yakın sistemler kullanıyoruz. 7800x3D ve RX9070 sahibiyim. Patriot Viper Venom kullanıyorum. High effiency mod açık ve tightest ayarda. RAM'lerden aşırı memnunum. Arkadaşın dediği gibi en uygun fiyatlı olanlar bunlar. Performansı tatmin edici. Satıcıyı bilemem ama ürünü gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı