Paugge v1.4 DP kablo nasıldır?

Paugge oldukca iyi bir kablo markasi. Yalniz daha akici oldu, renkler canladi falan bunlari gecin yani, hepsi palavra. Oncesinde cok rezil bir kablo kullandiysaniz anca bir fark olur. Onun haricinde gayet dayanikli bir kablodur, ki zaten kablo alirken en buyuk faktor de bu.

Paugge oldukca iyi bir kablo markasi. Yalniz daha akici oldu, renkler canladi falan bunlari gecin yani, hepsi palavra. Oncesinde cok rezil bir kablo kullandiysaniz anca bir fark olur. Onun haricinde gayet dayanikli bir kablodur, ki zaten kablo alirken en buyuk faktor de bu.

Şöyle sorayım size ASUS monitörün yanında gelen DP ile bu Paugge DP arasında bir fark olur mu akıcılık veya renk açısından.

Hayir. Ama dikkat etmekte fayda var. Monitorunuzun cozunurlugu ve tazeleme hizi ne kadar? Gelen kablonun DP versiyonu kac (kablo uzerinde yazmasi gerekir)?

Hayir. Ama dikkat etmekte fayda var. Monitorunuzun cozunurlugu ve tazeleme hizi ne kadar? Gelen kablonun DP versiyonu kac (kablo uzerinde yazmasi gerekir)?

Baktım hocam yazmıyor o. Ekran yenileme hızım 240Hz 280 Hz yapabiliyorum hız aşırtma özelliği ile 240 Hz alabiliyorum yani ekranı 240Hz yapabiliyorum ama başka yöntemle öğrenemez miyim bunu

DP 1.2 olabilir muhtemelen 240Hz yapabildiğime göre

Monitorun destekledigi cozunurluge bakman gerekiyor nereden satin aldiysan. Ya da asus'un kendi resmi sitesinden urun bilgisine ulasabilirsin. Icinden cikan kablo desteklidir diye dusunuyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı