Sürprizbozan Paul Walker geri dönecek mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Filmi bugün izledim, hala şoktayım. GT-R'dan gelen o ses, o anki hava beni bile mutlu etti. Sizce F&F serisinin kahramanı geri mi dönüyor? :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Filmi bugün izledim, hala şoktayım. GT-r'dan gelen o ses, o anki hava beni bile mutlu etti. Sizce f&f serisinin kahramanı geri mi dönüyor? :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gelse bile gerçek paul walkerin yerini tutamaz zaten ama gelse güzel olur :)

O teknolojiye sahipler, ölü birini canlı biri gibi oynatabiliyorlar. Bence gelirse iyi olur.

Ölü birini canlı demek yanlış olur adamı mezarından çıkarıp canlandırmayacaklar herhalde 7. filmde son sahnede kardeşini montajla ona benzetmişlerdi bunda da öyle bir şey olabilir.

Filmi bugün izledim, hala şoktayım. GT-r'dan gelen o ses, o anki hava beni bile mutlu etti. Sizce f&f serisinin kahramanı geri mi dönüyor? :)

Dostum konuyu atalı çok olmuş ama 9. filimde sadece arabasını gösterdiler inşallah 10. filimde göreceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı