PAW3395 vs Razer 5G

Bütçe
2000

yig1tt

Hectopat
Daha fazla  
Viper Mini'den Darmoshark m3s geçmeyi düşünüyorum da bu iki sensör arasındaki farklar nelerdir? Hangisi daha iyidir? Hangisi daha kötüdür öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viper Mini'den Darmoshark m3s geçmeyi düşünüyorum da bu iki sensör arasındaki farklar nelerdir? Hangisi daha iyidir? Hangisi daha kötüdür öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Viper Mini'de Pixart 3359 bulunmaktadır. Sizin Razer 5G dediğiniz Viper'da mevcuttur hocam. M3S yerine Amazon.com.tr çok daha iyidir.

Viper Mini'de PixArt 3359 bulunmaktadır. Sizin Razer 5G dediğiniz Viper'da mevcuttur hocam. M3s yerine Amazon.com.tr çok daha iyidir.

Evet hocam bu ürünü de gördüm fakat yurt dışından gelecek olması kafamı karıştırdı. Mesela ben bu ürünü iade etmek istesem ekstra bir gönderim ücreti ödüyor muyum ne oluyor bilmiyorum.

Evet hocam bu ürünü de gördüm fakat yurt dışından gelecek olması kafamı karıştırdı. Mesela ben bu ürünü iade etmek istesem ekstra bir gönderim ücreti ödüyor muyum ne oluyor bilmiyorum.
Hocam Amazon yurt dışından alırken ödediğiniz vergi dışında hiçbir ekstra ücret ödemiyorsunuz. Sıkıntı gelen ürünün iadesini yapıyor Amazon o konuda sıkıntı çıkmaz.

Bir de attığınız ürünün kutusundan dongle çıkıyor mu? Çıkmıyorsa m3s ile arasında 500-600 TL fark oluşuyor.

Bir de attığınız ürünün kutusundan dongle çıkıyor mu? Çıkmıyorsa m3s ile arasında 500-600 TL fark oluşuyor.
1k dongle çıkıyor yanında. 4k çok önemli bir özellik değil, almak isterseniz sitede dongle da satılıyor 459tlye. Amazon.com.tr. Darmoshark mouseların malzeme kalitesi iyi olmadığı için pek tercih edilmiyor.

Bu fiyata dongle ile birlikte 2 bin TL'ye gelecek Delux dışında mouse var mı peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı