Paycell 3D Secure ekranında hata veriyor

EA Play alabilirsiniz ilk ay 8 TL.
-The Forest.
-Don't Starve.
-Witch It.
Steam'den bakabilirsiniz 10 TL altı ürünlere kalan 1-2 TL ile de isterseniz Zup gibi oyun alıp kart düşürürsünüz.

EA Play'deki oyunlar çok bana göre değil. The Forest'ı önceden almıştım, Don't Starve ve Witch It pek oyun zevkime uygun değil. Yine de öneriniz için teşekkür ederim, sanırım 10 TL'yi Google Play'den oyun içi satın alım yaparak harcayacağım.

Bir de hocam size bir sorum olacak, şimdi ben bu kampanyaya katıldım ve paramı aldım fakat kampanyalar kısmında tekrardan aynı kampanya bu ay için gelmiş. Şimdi ben Google Play'den harcama yapınca tekrar bana diğer ayın başında 10 TL gelir mi?

Hocam bir de bu sorunun cevabını eğer biliyorsanız rica etsem cevaplayabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu Paycell kullanmaya başlamadan sorun çıkarttı bende de. Para gönderdim halen daha gelmedi garip.

Bütün Technopat üyelerine selam, ben Paycell'in temmuz ayının sonlarına doğru "Paycell karttan ilk harcamaya 10 TL" adlı kampanyasına katılmıştım ve Steam'den oyun alarak harcamamı yapmıştım. Bugün sabah bana kampanyadan 10 TL gelmiş ve ben bu parayı Papara kartıma veya başka bir kartıma yüklemek istiyorum fakat yükleyemiyorum, sebebi de Paycell'in 3D Secure ekranında hata veriyor olması. Ben bu parayı nasıl başka kartıma hiçbir şekilde azalmadan, komisyon çekmeden çekebilirim? Bu arada şunu da demeyi unuttum, banka hesabınıza gönderin veya ATM'den çekin vs. diye öneride bulunmayın çünkü banka hesabım yok ve ATM'den gidip çekmek istemiyorum.

Hesabını doğruladıysan eğer parayı bana gönder sonra Papara hesabını söyle sana göndereyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı