Çözüldü Paycell hazır limit kullanımı nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Paycell hazır limitte 2 bin TL var şimdi ben bunu karta aktar desem faturama zınk diye 2 bin TL borç mu gelecek? Yoksa harcadığım kadar mı gelecek?

Çözüm
Konu boyunca bir üyenin zamanında yapmış olduğu yanlış bir işlemden kaynaklı olarak birçok yanlış bilgilendirme yapılmış.

Paycell'de yer alan hazır limiti bir nevi kredi/borç olarak düşünebilirsiniz.

Paycel'de hazır limit içerisinden Paycell'e 100 TL aktardığınız takdirde bu tutar faturanıza 100 TL olarak yansıyor ve Paycell'e aktarmış olduğunuz bu 100 TL'yi de banka veya ön ödemeli kartınıza 100 TL olarak gönderebiliyorsunuz.

Sonuç olarak ise aylık faturanıza en fazla çekmiş olduğunuz tutar olan 100 TL yansımış oluyor.

Bu durumda konu boyunca yaşanan ''Banka hesabıma Paycell üzerinden 100 TL gönderdim fakat bana 2.000 TL olarak yansıdı'' gibi bir durum söz konusu bile değil. Zaten 2.000 TL olarak gözüken tutar, bu ay istediğiniz takdirde kullanabileceğiniz en yüksek tutardır. Harcamadığınız sürece kesin olarak kesilmez/kesilemez.
3 bin TL y çıktı benim fatura bu ay kullanıslı ama çok pahalı kesinti yapıyor atıyorum bin TL atarsan aktarılabilir bakiyedeyn 100 150 TL'si ekstra kesiyor üzdü :(
Hocam, faturayı bugün ödedim. Üstelik son ödemesinin üzerinden 1 gün geçti. Umarım tekrardan bu mevzulara girmem. Çünkü, yapılandırma birimi internet alışverişleri sebebiyle yapılandıramıyor kesilen faturayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı